fredag 17. oktober 2014

Kan man bli gravid når man ikke har mensen

Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens, men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens. Det går an å være gravid selv om man har mensen , men det er sjeldent. Ja, det er mulig å bli gravid når man har mensen.


Man må ha en meget kort menstruasjonssyklus, som er tiden fra den første dagen i en periode til den første dag i den neste periode, eller en tendens til å ha lengre perioder. Gravid når man har mensen - går det egentlig an?

Hos de aller fleste kvinner vil sjansen for å bli gravid under mensen være mye mindre enn på andre tidspunkt av måneden. Men graviditet under menstruasjon er ikke umulig. Les også: Kan man påvirke barnets kjønn?


Et normalt fruktbart par har omtrent en femtedels sjanse for å bli gravide hver syklus, men sjansene minker etter fylte år. SPØRSMÅL kan man være gravid selvom man får mensen ? Mensen kommer når flere andre pubertetstegn som økt lengdevekst, brystutvikling og vekst av kjønnshår har kommet godt igang. Nei, mens er nok ikke like sikkert som prevensjon, men jeg tror nok det er ganske liten sannsynlighet for å bli gravid during mens.


Vel, jeg har hatt mensen noen ganger med ukers mellomrom.

Så teoretisk sett da kan man bli gravid under menstruasjonen. Min mor hadde også en slik syklus iblandt da hun var yngre. Man bør være oppmerksom på at man kan bli gravid ved ubeskyttet samleie i de siste dager av en menstruasjon. Spesielt hvis syklusen din er kort, sier hun til KK.


Og man bør alltid bruke kondom ved usikker sex uansett når det er samleie i syklus. For å bli gravid må man ha eggløsning, og som hovedregel skjer den ca dager før neste mens, men her er det jo individuelle forskjeller. Avhengig blant annet av lengden på menssyklus. Sædceller kan dessuten overleve opptil flere dager, slik at man kan bli gravid dersom man har hatt sex også noen dager før eggløsningen skjer. Nei, det er nok ikke mulig å bli gravid uten å ha hatt sex.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Det er helt normalt det du opplever. Har man eggløsning når mensen har uteblitt? Kan jeg bli gravid når jeg ikke har mensen ? Har vært hos lege og tatt graviditetstester, hos legen var alt i orden, og graviditetstester tar jeg jevnlig fram til jeg får mensen igjen.


Jeg er bare ikke enig i spontan eggløsning nårsomhelst for det stemmer ikke. Men, at den kan finne sted så tiedlig t man kan bli gravid når man har mensen , det er vi helt engie om, det skrev jeg allerede i mitt første innlegg.

Velg riktig stilling. Mange tror at misjonærstillingen er den som skal til for å unnfange barn. Og ofte lykkes man godt i den stillingen. Men det er faktisk ikke denne som er den aller mest gunstige.


Dyp penetrering er et stikkord. Da kommer sædcellene lettere og raskere fram til målet. Dersom man går på p-piller mens man er gravid vil man som oftest få mensen som vanlig da det er en kunstig menstruasjon som kommer nettopp fordi man tar p-piller. For å svare på dette spørsmålet, er det første du bør vite at man ikke kan få mensen mens man er gravid.


Men i løpet av første trimester blør noen kvinner på samme måte som menstruasjon. Hva skal du gjøre når dette skjer? Vanligvis er dette kjent som tidlig svangerskapsblødning.


For dager siden - Det finnes mange kilder til informasjon om hvordan man blir gravid , men vi. Hvis du har sex når du har menstruasjon, kan du ikke bli gravid. Man kan ikke ha menstruasjon samtidig som, eller rett etter eggløsningen. Du kan heller ikke blir gravid når du har mensen. Gjennomsnittsalderen for når man får mensen første gang.


SVAR: Hei Så lenge du tar P-pillene til riktig ti og ikke har vært syk med oppkast eller diare, og ikke har tatt andre legemidler som kan ødelegge effekten av P-pillene så er det svært liten sjans fo. Det som spiller en rolle her, er hvor lang syklusen din er. Når TR endelig kom etter 6mn beg jeg på p-ring igjen.


I mai sluttet jeg igjen for å bli prøver og da kom mensen med en gang, og var forholdsvis stabil helt til nå i aug. Er dager på overti og kun neg. Men dette er også heeeelt normalt i følge legen, at man hopper over en og annen syklus når man nettopp har slutta på prev. Selve menstruasjonssyklusen er en nødvendig prosess for reproduksjon, altså å lage barn, men mensen er tegn på at kvinnen ikke er gravid. Blødningen oppstår når et modent egg, som er en kvinnelig kjønnscelle, frigjøres fra eggstokkene (ovariene) under eggløsningen (ovulasjonen) og egget ikke blir befruktet av sæd fra en mann.


Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Kjøp nå, test deg hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg