torsdag 2. oktober 2014

Gaver til julekalender

Ofte kan det være litt vanskelig å finne fine gaver til under 2kr, men det er langt fra umulig! Eller hva med katteputer, iskremputer eller cupcakesputer (nam :D)? På denne siden finner du kalendergaver som er rimelige men populære.


Julekalender - gaver. Med vår samling av kalendergaver kan du lage en morsom og annerledes julekalender til den du er glad i.

En julekalender som oser kvalitet og som barn vil elske er Brio adventskalender. En super gave til de minste barna. Adventskalendere til bedrifter. Vil du bestille en julekalender til hver av dine ansatte eller til samarbeidspartnerne ser du et utvalg her.


Skal dere ha sjokoladekalenderer med trykk av egen logo og julehilsen vær ute i god tid. En liten julehilsen til barnehagepersonalet. I stedet for å bare gi barnet en ny pysj, truse eller sokker, kan de fint pakkes inn til julekalenderen.


Eller inneholde materielle gaver som tar opp en bit av julebudsjettet og bidrar til søppel. For mye gaver før selve juleaften, kan også ta vekk mye av gleden ved gavene på selve juleaften.

Slitsomt med kalendergaver? Her er tips til alternativ julekalender ! Ekspert: For mange pakker kan ta bort gleden ved julen. Når barna får fine gaver i kalenderen før jul, kan det ta bort.


Få kalendergavetips til kjæreste, søster, mor, datter eller hvem du måtte ønske. Gratis julekalender Du kan dessuten også velge å lage en gratis julekalender. Her kan gavekort være en veldig god ide, for eksempel til vasking, massasje, lage middag osv… Ellers kan det være en aktivitetskalender med en ny aktivitet hver dag som matlagning, akedag, fotballdag, shopping-dag eller noe helt annet. Forskerkalenderen er en annerledes julekalender som er proppfull med lek og kunnskap istedenfor godteri og sukker.


Kalenderen inneholder ferdiginnpakkede gaver med magiske opplevelser, forbløffende oppdagelser og engasjerende eksperimenter for nysgjerrige barn i alderen til år. Her finner du gaveideer i alle prisklasser til årets julekalender ! Andre små gaver som kan gjemme seg bak lukene kan for eksempel være et par sokker, en god leppepomade eller en liten håndkrem som får plass i veska. En stor parfyme kan fort bli en litt dyr kalender- gave , men det finnes en rekke 4- og 5-pakk med små parfymer til både mann og dame som kan deles opp i små eksklusive adventskalender- gaver.


Kalenderen inneholder ferdiginnpakkede gaver med magiske opplevelser, forbløffende oppdagelser og engasjerende eksperimenter for nysgjerrige barn i alderen til år. Når det da i tillegg er snakk om å kjøpe gaver til en mann, går det i alle fall rundt for MinMote-redaksjonen. Derfor har vi laget fem enkle tips på veien mot en moteriktig og praktisk julegavekalender til din utkårede - samt plukket ut gaver som du kan la deg inspirere av: Se flere av gavetips lenger ned i saken! Sjokolade- julekalender , Casino- julekalender , Flax- julekalender , men gjevest er kanskje de julekalenderne man lager selv.


Gir man julekalendere til noen man kjenner kan man nemlig putte inn små gaver som den personen blir veldig glad for å få. Dette kan for eksempel være å bake, eller lage en gave til besteforeldre. Barna skal jo glede seg til jul, og de pakkene man skal.

Det er minst like viktig med. Siljes ti tips til en kreativ julekalender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg