onsdag 8. oktober 2014

Spraylakkere kjøkken

Finn spraylakkere kjøkken hvis du ser nå. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart.


Spraylakkere kjøkken

Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Kjøkkenet føltes trangt og mørkt.


Eierne syntes dessuten det ikke var helt tidsriktig. De var lei fargen, og et nytt kjøkken stod høyt på ønskelisten. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Løsningen ble sprøytelakkering, dermed fikk de nytt kjøkken raskt og rimelig.


Spraylakkere kjøkken

Da må du tro om igjen! Farge kan inspirere. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Noen som har erfaringer å dele? Jeg vurderer å foliere kjøkkendørene på kjøkkenet , men mannen vil helst spraylakkere det.


Jeg mener det er mye mindre jobb å foliere, da det bare er skru av håndtakene, vaske dørene godt og så begynne folieringen. Skal man lakkere, så er det mye mer forarbeid og m. Vi kan lakkere alt fra kjøkken til bad. Du kan spare store summer ved omlakkering i stedet for å bytte hele kjøkkenet og du bidrar også til å spare miljøet ved gjenbruk. Lakkerer skrog utvendig og innvendig. NOREMAX produserer fronter til Ikea kjøkken.


Fronter, skuffefronter, sideplater, sokler og dekorlist som passer til Ikea’s produkt serie METOD og FAKTUM. Hva koster en fornyelse? Vi demonterer og monterer trapper og kjøkkeninnredninger, hvis det ønskes. Vi lakkerer aluminium, stål, plast, glass, møbler, kjøkken , ba garderobeinnredning, skreddersydde innredninger fra møbelsnekkere.


Spraylakkere kjøkken

Med cabelsafe øker man sikkerheten på arbeidsplassen. Vi leverer kroker som er godkjent for offshore og industri. Skap et velfungerende kjøkken ! Det er ikke bare det ytre som teller.


Smarte oppbevarings-løsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover. Send oss bilder av ditt kjøkken og fortell oss litt hvilke ønsker du har. Like viktig er det som er innenfor skap- og skuffefrontene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg