mandag 20. oktober 2014

Gravid vann i kroppen

Gravid vann i kroppen

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Når du er gravid , øker væskemengden i kroppen din.


Blant annet blir blodmengden større. Noen kvinner merker ikke den økte væskemengden, de får kanskje ikke hevelser engang. I sjeldne tilfeller kan det være tegn på svangerskapsforgiftning. Dette bør du være obs på, og slik forebygger du vann i kroppen i svangerskapet.


Alle gravide får ekstra vann i kroppen , men mengden varier - akkurat som genene. I enkelte tilfeller vil den gravide oppleve å ha så mye vann i kroppen at huden ser spent ut, og det kan være smertefullt. Det kan likevel føles svært sjenerende og plagsomt for den gravide. Vann i kroppen er helt normalt i et svangerskap, og er ikke farlig.


Er en gravid er det også ganske vanlig å få det. Dette kan nok ha noe med blodomløpet å gjøre. Uansett hva som er årsaken vil nok de fleste prøve å bli kvitt problemet. Bli kvitt vannet i kroppen.


Det har kommet inn noen råd mot vann i kroppen : Spis gaugesyre. Jeg er gravid for andre gang og har ikke tidligere erfaring med mye vann i kroppen. Sist opplevde jeg ikke noe.


Derimot har jeg mye vann i kroppen nå. Derfor lurer jeg litt på om det er noen spesielle hensyn man må ta, eller om der er farlig på noen måter. Vi har undersøkt årsakene til vanlige årsaker bak vannansamlinger i beina, hvordan det påvirker deg, og hva du kan gjøre for å minske plagene med vann i kroppen.


Drikk mye vann og vær mye i bevegelse. Hold deg unna salt og krydret mat, sitt med bena høyt (helst hele tiden du sitter) Jeg fikk det veldig tidlig med første, uke 1 og jeg ble kvitt nesten alt. Med andre mann fikk jeg mindre vann og sent (etter uke 20) og da forsvant alt etterpå! Hvis vannet samler seg i bukhulen, er årsaken oftest leversykdom. Samler vannet seg i lungene eller lungehinnen, er årsaken oftest hjerte- eller lungesykdom.


Uten mat kan vi klare oss i flere uker, men uten vann overlever vi bare i noen få dager. Kan ikke lagre vann. Kroppen består av til prosent vann. Til sammenligning består en avocado av prosent vann , og poteter av prosent vann. Vann utgjør basis i blodet, fordøyelsessafter, svette, og det oppbevares i muskler, fett og bein.


De generelle helserådene til gravide (og alle andre for så vidt) er å forsøke å velge vann som tørstedrikke og velge næringsrik mat fremfor tomme kalorier som godteri og brus. Knip igjen på saltet. Salt binder væske i kroppen. Det er lettere å få vann i kroppen om man er lite fysisk aktiv. Alt er bedre enn ingenting!


Om sommeren, når det er varmt, har stort set alle gravide vand i kroppen. Vand i kroppen kaldes i fagsprog ødemer. Men vann i kroppen kan også komme av andre og langt mer alvorlige årsaker.


Det viktigste organet for væskebalansen, og for å regulere mengde vann og salter i kroppen er nyrene dine. Ved nyresvikt klarer ikke nyrene å regulere væske og saltbalansen på en god nok måte og kroppen begynner å spare på vannet , sier Næsheim. I nogle tilfælde har den gravide så meget vand i kroppen , at huden er helt spændt u og det kan give en snurrende og smertefuld fornemmelse. Så hos meg har vannet i kroppen kommet sakte, men sikkert gjennom flere uker.


Men man skal jo være obs hvis det plutselig kommer mye vann i kroppen , da det kan være tegn på sv. Andre får det kun de siste ukene. Jeg er så vant til at jeg får vann i kroppen , så har liksom ventet på det denne gangen. Hevelsen som kommer fra vann i kroppen kan også skje i ansiktet ditt.


Det er vanligvis synlig i kinnene og øyelokkene dine, som vil øke litt i størrelse. Overskuddet av væsker gjør at ansiktet ditt ser rundere ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg