fredag 24. oktober 2014

Gama rettetang

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Gama rettetang

Få rett og skinnende hår i løpet av noen få minutter med rettetang fra NetOnNet! Søk etter gama rettetang på den nye KensaQ. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Professional Ceramic Rettetang er en topptestet rettetang som kun behøver sekunder på seg for å nå opp til en temperatur på 200ºC. Rettetangen er skånsom mot håret, og har plater som behandles med en ionisering som tar vare på fuktighet i håret.


GAMA IHT Wide - Rettetang fra GAMA med brede plater. Rettetang med IHT teknologi som betyr Instant Heat Technology, noe som innebærer samtidig oppvarming av begge platene. Digital temperaturkontroll fra 140°C opp til 230°C.


Innova Steam fra GaMa er en rettetang som kombinerer klassisk retting med fin damp for beste resultat. Dampfunksjonen har en fuktighetsgivende effekt på håret, og gjør håret rettere og mykere enn en klassisk rettetang. Fri frakt over 4til over 300. Topptestet italiensk rettetang som kun behøver sekunder på seg for å nå opp til en temperatur på 2°C!


Helt fabelaktig bra for travle morgener og kvelder. Platene har et keramisk krystallbelegg som gjør at de glir enklere gjennom håret ditt, pluss at det beskytter platene mot riper. Denne rettetang fra GA. MA varmer opp på sekunder, og innen sekunder når den sin driftstemperatur på 2° C. Keramiske plater har en spesialbehandlet overflate Ceramic Crystal Coating som gjør at håret glir enda enklere.


Den billigste prisen for Ga. Ma CPLaser Ion Ceramic Straightener akkurat nå er 3,-. De smale platene gjør det enkelt å rette eller forme håret i tynne, fine krøller eller bølger. Rettetangen har et digitalt display, og varmen kan stilles inn mellom 1og 2grader, slik at den passer alle hårtyper.


Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Hjelper til å bevare hårets naturlige. Velkommen til Eleven! Vi er en autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter på nettet og i butikk, noe som betyr at alt det vakre du kjøper fra Eleven er ekte vare. GAMA sin rettetang glir superlett igjennom håret og blir raskt varm.


Den perfekte rettetangen for daglig bruk, takket være varmeplater som beskytter håret og gjør det silkemykt og glanset. Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Ga. Sammenlign tilbud på Rettetang fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og. GAMA CPCeramic Colors Limited Edition Purple. En tradisjonell CPrettetang , men med begrensede egenskaper.


Tangen gir et vakkert og glansfullt hår. Tenk før du kjøper rettetang på hvilket behov du har, hva rettetangen skal brukes til og hvor mye du kommer til å bruke den. Hvis du tenker å bruke den hver dag burde du investere i en god rettetang.


Gama rettetang - bredere rettetang for langt hår. Ma CPhar fått god karakter ett par plasser, men er det noen som har erfaring med denne? Den fine dampen gjør at Innova Steam passer for både krusete og hår med naturlige krøller.


Om du vil vite hvilken rettetang som er kåret til best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! Frakt: Sjekk nettsiden. Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og sammenstilt disse på denne siden. Du som leser videre får også tips på hvordan du skal unngå en dårlig handel og kjøpe den beste rettetangen med en gang. Jeg skal kjøpe meg en rettetang.


GHD som koster mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg