torsdag 16. oktober 2014

Oppkrav posten

Oppkrav posten

Vi leverer til hele Norge. Pakken leveres i løpet av 1-dager. Prøv nå med vår tilbudspris på kun kr! Dette kan kjøpes på Posten , men det er billigere å forhåndsbetale på nett. Husk å huke av for postoppkrav.


Oppkrav posten

Lever pakken på Posten. Du kan også betale på Posten , men ved forhåndsbetaling på nett blir det billigere. Les mer her og fyll ut tollpapirene.


Hva det koster å sende Norgespakken, avhenger av hvor tung pakken er, og om du betaler på nett eller på Posten. Velg vekt og finn pris og sendemåte. Skal du sende en liten eller stor pakke, lett eller tung? Noen sendinger kan spores.


Nå har jeg aldri kjøpt noe av privatpersoner, men jeg har alltid sett på oppkrav som en bedre deal enn forhåndsbetaling, men dette eksempelet viser jo at det ikke er mye bedre. Eneste forskjellen er at selger faktisk MÅ sende et eller annet i posten for å tjene penger ved bruk av oppkrav. Postoppkrav - kjøper henter ikke pakken.


Vi hjelper deg gjerne. For alle andre spørsmål ta kontakt med sentralbordet. Den lar seg sende pakker, der mottaker betaler for hele forsendelsen ved mottak og der vi krever inn beløpet for deg.


Det eneste kjøper vet er at man får noe tilsendt i posten , men ikke hva. Som selger kan du risikere at kjøperen ikke henter ut varen i tide, og du må stå for kostnaden for forsendelsen. Det er med andre ord ikke en sikker metode for handel. Når det gjelder ting som sporing og forsikring viser vi til Posten sine bestemmelser.


Landpostbudene utfører post - og banktjenester i områder hvor det er langt til nærmeste faste salgssted. Endring av adresse vil bli tilgjengelig i løpet av året. Prisen for tjenesten er 1kroner ekskl.


Oppkrav posten

Jeg skulle selge noe, sende det som oppkrav , andre part hadde gått med på å betale oppgitte 56kr i frakt. Men når jeg kom på Pib`en var prisen en helt annen. Heldigvis ble kunden med på å betale de ekstra pengene, men det er ikke alle som hadde gått med på det. Brodern skal sende en pakke i posten. Er du privatkunde av Posten ta kontakt med Posten kundeservice, er du bedriftskunde ta kontakt med Bring kundeservice.


En stor multieffektpedal (elns) og skal sende den i oppkrav. Altså at mottaker betaler posten penger for porto og pedalen på stedet. Da taper jeg ikke noe om personen skulle bestemme seg for å ikke hente pakken. Man kunne hevde at TS har avtalt å kjøpe penger, og at selgeren av pengene nektet å levere til tross for at betalingen ble sendt i posten i henhold til avtale. Jeg har ikke sett på Forbrukerrådets regler, men jeg tviler på om det vil føre frem.


Hvis kjøper bestrider kravet er nok Forliksrådet neste. For selv om Posten etter sigende lever for å levere, er de også bare mennesker, og ting kan forsvinne. Kjøpte kamera – fikk ostehøvel. Derfor må du som selger ta høyde for slikt, ellers kan det koste deg dyrt.


Norges største distributør av pakker, aviser og magasiner. Gjennom et landsomfattende nettverk av avisbud leverer helthjem daglig over millioner produkter. Schibste Amedia og Polaris som blant annet eier Aftenposten, VG, Finn.


Oppkrav posten

Teknisk løsning leveres av Distribution Innovation. Adresseavisen, Bergens Tidende m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg