onsdag 29. oktober 2014

Bilsete barn regler

Kjøp bilsete til barn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Det er påbudt å sikre barn i bil. Etter dette skal både.


If Skadeforsikring støtter Trygg Trafikks informasjonstjeneste om riktig sikring av barn i bil. I Norge er vi flinke til å sikre barna , men forskning viser at over av barna er feil eller mangelfullt sikret. Hodet på små barn er svært tungt i forhold til resten av barnets kropp. Derfor er det stor fare for alvorlige skader om barnet sitter i en forovervendt barnestol.


NAF advarer foreldre mot å snu barna for tidlig. Reglene gjelder for barn under kilo, ifølge Statens Vegvesen. Steg 3: Sjekk hvordan barnet sitter i bilen uten bilsete. Vi anbefaler at du følger denne trinns testen for å sjekke om barnet er klar for å sitte uten bilsete. Mange har opplevd å kjøre buss, leiebil eller drosje uten at barna har vært forsvarlig sikret i utlandet.


Noen er helt uforberedt på en annen kjørekultur, mens andre tar sjanser de ellers ikke ville ha tatt i Norge. LES OGSÅ: Mange biler har rett og slett ikke plass. Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere.


For barn over år ser det ikke ut til å være noen forskjell. Når barn sitter i baksetet er det de som sitter i midten som har lavest risiko, men forskjellen mellom plassene er ikke signifikante. Vi oppfordrer foreldre som skal reise på ferie til å sikre barna forsvarlig også på tur, og ta med eget bilsete til barna ,. For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil?


Barn (til år) Hvis du bestiller barnebillett, kan man ta med så mye håndbagasje og innsjekket bagasje til barnet som billettypen tillater. Barn over år kan ikke reise på fanget til den voksne ledsageren. Spedbarnsgebyret kan betales på internett i løpet av bookingprosessen, eller via Wizz Air-kundeservice. Gå til siden for barn og spedbarn for mer informasjon. Hvis barnet fyller to år etter avreise og før tilbaketuren, må et separat sete kjøpes.


Hero 3bilsete Hero 3bilsete Hero 3har god tilt og 5-punktssele. Bilstolen kan roteres 3grader, som gjør det enklere å plassere barnet. Enkelt å montere i bil. Med Isofix-adapter som standardutstyr brukes bilsete Hero 3i biler med Isofix-fester.


Som bakovervendt bilstol brukes den av barn fra 0-kg. Barn fra til og med år får barnerabatt på innen- og utenlandsreiser. På Widerøes anbudsruter er aldersgrensen til og med år. Barn fra år kan reise med ungdomsbillett eller voksenbillett.


Barn under år må reise sammen med en person som er minst år. Trygg Trafikk anbefaler bilbarnesete til friske barn som ikke er for tidlig fødte, først og fremst fordi de andre alternativene gir dårlig sikkerhet ved sidekollisjon. Kristin Øyen mener det er omsorgssvikt å ikke sikre babyer i bil. Bilsete skal aldri være en oppbevarings- eller soveplass, men det skal brukes under bilkjøring, sier hun. Det vil på et voksent menneske være ubetydelig med en bukket nese som følge av kollisjonsputen.


Men på et lite barn er kraften så stor at det kan føre til veldig store skader. Her er det viktig å følge anvisninger fra bilprodusenten og stolprodusenten i monteringen. Det finnes regler og forskrifter for hvordan dette skal virke. Barn opp til fire år skal alltid sitte bakovervendt. Det minsker risikoen for dødsfall med opptil fem ganger.


Barnets hode må aldri komme over kanten på seteryggen. Plus-testede seter garanterer for bra beskyttelse av nakken. Det har vært dårlig med regler om sikring av barn i buss frem til 1. Alle nye busser ble pålagt å ha to plasser med godkjent sikringsutstyr for barn under tre år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg