mandag 6. oktober 2014

Kryddersmør oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Hva vil du lage idag?


Kryddersmør oppskrift

Kryddersmør er enkelt og godt tilbehør til biff og grillmat. Oppskriften er enkel og god. Finhakkede ingredienser røres inn i mykt smør. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Flere gode kryddersmør finner du her. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Få dagens rett som nyhetsbrev.


Kryddersmør oppskrift

Seifileten fortjener å bli løftet frem fra glemselen, denne gangen på toppen av stekte poteter og små tomater og overøst med varmt kryddersmør. Tips: Serveres gjerne med en frisk grønn salat. Sei kan byttes ut med torsk eller en annen hvit fisk.


Ha krydderurtene og saltet i en food processor og kjør knivene det det blir småsmulete. Ha i smøret og kjør til alt er godt blandet. Ha smørblandingen over på en stykke matpapir og rull det sammen til en pølse som du så oppbevarer i kjøleskapet til du får bruk for den. Jeg ønsker å dele oppskrifter jeg har samlet opp gjennom årene, og oppskrifter funnet på nettet.


Jeg er så heldig å få låne oppskrifter av allerede etablerte matbloggere. Jeg linker videre til hvor oppskriften opprinnelig kommer fra, så sant jeg husker fra hvor :) Alle bildene er tatt av meg, om ikke annet er oppgitt. Hvorfor ikke lage ditt eget? Det er enkelt og tar kort tid!


Dette kryddersmøret smaker godt og litt syrlig fra sitronpepperet og passer derfor godt til bl. Sitronpepper kan evt. Urtesmør kan du få kjøpt ferdig, men det er svært enkelt å lage selv.


Smøret kan lages i forveien, og kan holde opptil en uke i kjøleskapet, eller ca måneder i fryseren. Skjær smøret i fine skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker. Slik lager du kryddersmør.


På sommeren hører grillet enctrecôte og bakt potet hjemme. Med hjemmelaget kryddersmør er dette en klassisk middag på sommeren. Det kan også gjøre underverker i en lun potetsalat eller fungere som erstatter for saus. Kjøp gjerne nakkekoteletter.


Kryddersmør oppskrift

De er fettmarmorert og blir derfor ikke så lett tørre. Vanlige svinekoteletter er magrere, men må stekes riktig slik at de holder seg saftige. Dill- og sitronsmør.


Denne retten har 31kcal pr 1gram. Både til en god bøf, fisk eller kylling i stedet for sauce, til at smøre på brø til majskobler og til andre grillede grøntsager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg