mandag 27. oktober 2014

Har du hørt vitser

Vitser som starter med har du hørt. Har du hørt om pyromanen som brant for en god ide? Dagen før hadde han meldt i fra om innbrudd i huset sitt men da hadde ikke politiet tid til å komme. Leter du etter “ har du hørt om vitser ”? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg mange morsomme “ har du hørt om vitser ” som garantert får frem latteren.


Har du hørt vitser

Han fikk den igjen, heldigvis, for navnet hans stod jo der! Det sank 1ganger. Nei, på bare tre uker? Jeg står med dritt opp til knærne. Plutselig utbryter den ene av de- Vi har blitt lurt.


Tusvik bekrefter overfor Dagbladet at de har hrt to av sine egne vitser i. Vits - Humor og vitser er uttrykk for flelser, lek og sosialt samspill og har i forskjellige former eksistert like lenge. Kjerringa fikk aldri pratet nok om meningsløse ting og maste daglig hull i hodet på mannen sin. I dag ville hun atter en gang ha svar på et hypotetisk spørsmål, noe mannen av erfaring viste at alltid endte opp med en krangel så han forsøker igjen etter beste evne å gi et diplomatisk svar. Hvis du har femti kroner og spør faren din om å få femti kroner til. Hvor mange kroner har du da spurte den nye vikaren til lille Per.


Fortsatt femti kroner. Du vet ikke mye om mattematikk du stakkars. Joda, men du vet ikke at faren min er fra Sunnmøre. En samling fantastiske, artige og morsomme historier. Så da tenker vi at det bare er å sette i gang, så er det du som blir barnas favoritt på neste familieselskap eller bare på vei hjem fra barnehagen med slitne unger.


Utgangspunktet er 8vitser , anekdoter og kvikke replikker, hvorav ca 3rettet mot norske nazister, samlet under krigen og utgitt de to første etterkrigsårene. Her får du høre om bl. Jeg har tolket vitsene ved bruk av humorteorier, og kommunikasjonsteori.


Har du hørt vitser

Grove vitser er for de som setter pris på god humor. Vi har både stygge og på kanten, samt korte grove vitser som passer best til voksne. Når de var kommet langt uti filmen sa norsken: Skal vedde 1kroner på at nå kommer indianeren ut bak steinen og skyter cowboyen. I will only hire her for my future papers.


Essay Any TypeHistorypages. Doktor- vitser : Mange barn har et litt anstrengt forhold til legebesøk, og mange tanker om den skumle doktoren i hvit frakk. Allikevel er noen for dumme for meg.


Noen av dem må man være litt forsiktig med hvor man sender. Jeg tror noen av vitsene stammer fra Internett, men ellers vet jeg ikke hvordan de oppstår. Synes ikke det er verre at folk bruker tid på dette enn å surfe litt på nettet, sier Schau. Men vitser om å brenne jøder er greit?


Men har du hørt om frosken som ikke forstod et kvekk? A ha, alle kuene har jo horn! Hvorfor er det så bråkete i fjøset, mon tro? Men hvorfor har noen bjeller egentlig?


Har du hørt vitser

Flere vitser om dyr - del dine dyrevitser! Nedenfor kan du se (og le av) brukernes egne skolevitser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg