tirsdag 30. september 2014

Selskapslokale stavanger

Hoteller i Stavanger. Gratis avbestilling! Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Arkeologisk museum i Stavanger – med rom for framtiden.


Arrangement i flotte lokaler sentralt i Stavanger. Oversikt over festlokaler i Stavanger. Du finner festlokaler i Stavanger i forskjellige størrelser og prisklasser.


Velg det lokalet som passer dine preferanser best. Send forespørsel til én eller flere samtidig, og motta tilbud. Herlige Stavanger Restauranter har flere alternativer for selskapslokaler i Stavanger. Vi kan skreddersy menyer og løsninger for små og store selskaper og de fleste anledninger. Julebor firmafest, konfirmasjon, bursdag, vennegjeng, vinsmaking og andre anledninger – ta kontakt og vi hjelper deg.


Selskapslokale stavanger

Søkbar oversikt over selskapslokaler i Stavanger av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Godt utstyrt lokale og.


Med de flotte lokalene og parken rett utenfor er Matmagasinet en flott plass å arrangere selskap. Selskapslokale i landlige omgivelser på Jåttå, Stavanger. Vi har mange gode menyer og pakker.


Selskapslokale stavanger

Vi dekker flotte bord og de flinke kokkene sørger for deilig mat og drikke etter ønsket behov. Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker. Fyll inn relevant informasjon i søkemotoren og bli presentert for tilbyderne som matcher dine kriterier. Søk enkelt frem hvilke selskapslokaler, bryllupslokaler, festlokaler, eventlokaler etc. Lokale i Sandnes for alle anledninger som dåp, bryllup, konfirmasjon, julebor firmafester, minnestund m. Matsalen Kombiner gjerne møter med bespisning.


I vårt selskapslokale i 2. Vi stiller med moderne AV utstyr, og gir dermed muligheten til å kombinere møter med bespisning – både på dagtid og kveldstid. Beste restauranter med selskapslokaler i Stavanger , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Stavanger , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Lokalet rommer totalt med personal personer. Møtelokale i Stavanger N. Kurs og konferansepakker Dagpakke – minimum personer.


Selskapslokale stavanger

Solastranden Gård Et gårdstun i frisk sjøluft med lune og trivelige lokaler. Sørensens møtelokale i tidsrommet 09. En møteplass du ønsker å komme tilbake til, igjen og igjen. Føl en duft av Europa – og nyt utsikten til travle Skagen.


Men ikke uten bidrag: Tegneren Roar Hagen har sørget for at halve Stavanger kikker ned på deg fra veggene. Det ble avdekket feil som førte til stenging av vårt selskapslokale. Grunnen til dette er at det lagres bensin i byggets første etasje ifbm.


Selskapslokale stavanger

Næringsforeningen i Stavanger -regionen er landets største næringsforening og handelskammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg