fredag 26. september 2014

Stine blogg

Spar penger på hårfarge – Jeg har farget håret mitt hjemme siden jeg gikk i 7. Det kan enkelt gjøres på egenhån og du sparer mye penger på å ikke gjøre det hos frisøren. Om jeg kanskje har kost. Da jeg var hjemme på fredag, tok jeg en titt igjennom litt.


Syntes det er supert at du har disse innleggene,.

Etter at jeg hadde vært i møte på fredag, stakk jeg innom et. Har en blogg jeg og startet den på mandag. I det siste har jeg fått helt dilla på proteinvafler.


Jeg heter Stina Bakken, og er år. Jeg er en blogger og en r som bor i Sandefjord sammen med min forlove PelleK. Jeg lager videoer om trening. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen.


Egmont Publishing AS.

Stine Lervik Trondheimsjente på år, mamma til to jenter, kjæresten til Arild. Her vil jeg dele mine hverdagsglimt, tanker om mammarollen, gleder, oppskrifter, Grunderlivet, bilder fra vårt hjem og min lidenskap for interiør. Jeg er ei ganske vanlig jente, som prøver å leve ganske grønt. Til daglig finner du meg på et kontor i Aschehoug forlag, hvor jeg jobber med sosiale medier.


Hun blogger om mote, skjønnhet, trening, jenteprodukter og hverdagslige ting. Jeg vet ikke hvor mange av dere som har hørt om sykehusdietten? Det er i alle fall en diett hvor du skal gå ned 5- kg på en uke. Det sies at jo mer du spiser av suppen, jo mer går du ned i vekt. I dag startet jeg dagen med å pakke ned siste rest av julen.


Pakket ned det meste av julepynten for et par dager, men juletrærne nektet jeg å ta ned før i dag. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og publiserer innhold. Jeg blogger om interiør, foto, hverdagsliv, reise, mat mm. Koselig hvis du vil legge igjen noen or så jeg vet hvem som kikker innom meg.


Vis hele profilen min. Hei, jeg heter Stine Seljeseth Aase og jeg jobber som advokat i PwC. Jeg arbeider med selskapsrett og regulatorisk regelverk for ulike bransjer, herunder finansbransjen.

Ta gjerne kontakt direkte. Welcome to stinesteen. I am a Norwegian girl, who studies fashion in Amsterdam. I thrive to inspire people to dress timeless and stylish, while shopping less. Hun er en erfaren jeger, dyktig skytter og har i flere år formidlet jakt gjennom både blogg og sosiale medier under aliaset Villrypa.


Da jeg som fersk jeger begynte å følge ulike jaktprofiler på instagram var det nettopp Villrypa jeg først la merke til. Hun skilte seg ut som en seriøs profil med fokus på rett sted – JAKT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg