torsdag 25. september 2014

Måle temperatur under armen

Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! Presise og raske termometer for måling av feber. Finn de billigste billettene til Male.


Sammenlign priser på momondo nå! Reserver ditt Hotell i Male online. Mange barn og voksne kvier seg for å måle temperaturen i baken.


Et lettvint alternativ er å legge termometeret i armhulen og legge til en halv grad. Hvordan måle temperaturen i armhulen Plasser en ren termometer under armen og plasser arm ned igjen på toppen av det tett. Hvis du bruker et digitalt termometer, bør det piper når det er ferdig måle. Hvis du har et glass termometer som bruker alkohol eller galinstan som sin måte å måle på, la termometeret under armen i minst fem minutter. Temperaturmåling i øret er rask å utføre (tar noen sekunder), hygienisk og pasientvennlig.


Eksempelvis spares mye tid ved å måle temperaturen i øret i stedet for i rektum - det kan være av betydning når temperaturen skal måles på mange pasienter, f. Ja, jeg vet at man egentlig bør måle rektalt, men det orker jeg ikke. Ikke betyr det så mye egentlig heller hva tallet viser, men jeg ble litt nysgjerrig rett og slett. Vi har et termometer som jeg kjøpte for noen år siden da vi skulle prøve å få barn for å måle morgentemp. Da lå jeg normalt på 38-3målt under armen.


Når man måler tempen under armen , skal man da plusse på noe for å få ca riktig temperatur som kroppen har? Målte på gutten min nå, og den viste ikke mer enn akkurat 3- men var en som nevnte at man skulle legge på litt for å få riktig temperatur. Når vi måler temperaturen i øret, kan den ligge litt under temperaturen målt rektalt. Måling i munnhulen (oral måling) Å måle temperaturen i munnen kan være nødvendig i enkelte situasjoner, men det er ikke anbefalt, særlig ikke på barn.


Har en jente som ikke er i form her og hvis jeg skal legge på grad har hun 3 men hvis man skal legge på har hun jo ikke feber pr. Denne metoden er mindre nøyaktig enn måling i endetarmen. Termometerspissen plasseres i armhulen, og armen holdes tett inntil kroppen.


For å sammenligne temperaturen under armen med temperaturen i endetarmen legger man til °C til målingen fra armhulen. Termometeret skal sitte minutter i armhulen eller til termometeret piper. Ved verk i kroppen, smerter eller dårlig allmenntilstand kan du ta febernedsettende ved lavere temperatur.


Førstevalget ved feber til både voksne og barn er reseptfrie legemidler som inneholder paracetamol. Jeg pleier måle tempen under armen og legge til en halv grad. Men jeg får så ulike resultater.


Etter jeg dusjet: 37. En siste gang på trass for å sjekke om jeg fikk enda et tall: 32. Er det vits å måle under armen når det blir nesten en grad i feilmargin? Digitale termometere kan også brukes til å måle i munnen eller under armen , men da bør termometeret være personlig (kun én bruker). Siden målingen fort kan bli upresis er det viktig at du vet hva du pleier å måle når du er frisk.


Du bør også alltid måle flere ganger. Digitalt termometer for oralt, rektalt eller under armhulen. Nøyaktighet på 1°Celsius. Batterier medfølger.


Hvordan måle Min Temperatur Under My Arm Den vanligste måten for voksne og eldre barn å ha sin temperatur tatt er muntlig. Temperatur Temperatur taget under armen normalt anses for at være mindre nøjagtige end de fleste andre områder af kroppen til måling af temperatur. Denne måling , også kendt som aksillær temperatur , tendens til at være omkring en halv grad til en vis grad under mundtlig temperatur. I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 38°C i endetarmen. Når man måler i munnen vil temperaturen vanligvis ligge 4°C under endetarmstemperaturen, og målt i armhulen vanligvis 6°C under , ifølge.


Normal temperatur er ca. Måles temperaturen i munden eller temporalt, ligger værdierne ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg