tirsdag 9. september 2014

Hva skjer i drammen i dag

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Bestill drømmeferien med Agoda. Hva skjer i Drammen.


VisitDRAMMEN forteller om det som skjer. Om de tøffeste konsertene og mest gripende teaterstykkene. Om spisestedene, de beste filmene og utstillingene. Vi tilbyr flere typer massasje i Drammen.


Massasje er ikke bare luksus for kroppen, det er også en effektiv behandling som løser opp spenninger og reduserer smerter. Drammen byr på mange morsomme aktiviteter og opplevelser for alle. Med vår aktivitetskalender får du full oversikt over hva som skjer i Drammen.


Hva skjer i drammen i dag

Portalen som viser deg hva som skjer. Du ser ut til å ha deaktivert JavaScript i din nettleser, og vil dermed se denne siden med begrenset funksjonalitet. Oversikt over butikker, restauranter, konserter, kultur og opplevelser. Kurs og konferanse - kun min fra Oslo. Aktivitetskalender.


Fra mai til august våkner byen til live med flere spennende festivaler. Kort vei inn til Oslo sentrum gjør at opplevelsene bare ligger å venter på deg. Naturen skal kun hjelpes for at dens egen kraft.


Hva skjer i drammen i dag

Det er nå mulig for alle våre brukere å legge inn arrangement på Byguiden. Fengsling i bortføringssaken i Drammen. To menn fremstilles for varetektsfengsling, siktet for frihetsberøvelse etter at de ble pågrepet ved Tranby i Lier med en år gammel gutt i bilen. Drammen , eller ønsker du din bedriften som en oppføring under en av våre kategorier? Klikk deg inn på hva skjer fanen for å finne alle arrangementer i Drammen.


Fellesferien nærmer seg med stormskritt og meteorologene melder om sol, sol og atter sol i Buskerud. Ingen grunn til å reise bort på ferie med andre or og det er mer enn nok av ting som skjer her hjemme. Her er noen av våre tips. Oslosurf Det skjer i Oslo er en ledende byguide for Oslo med 25. Vi utgir også byens største kultur-nyhetsbrev som sendes på epost til 20.


Hva skjer i drammen i dag

Prøv juvhopping i Kjøsterudjuvet, spill golf i pittoreske omgivelser eller la deg lokke av laksen i Drammenselva. Kjenner du på savnet etter Elvefestivalen, god musikk og sommer? Frykt ikke, det er masse som skjer i Drammen i tiden fremover som kan lyse opp selv mørklagte novemberkvelder. Haveanlegget er åpent hver dag fram til 31.


Kiosken er åpen frem til 15. Ansatte i Svelvik kommune og Nedre Eiker kommune som i dag er medlemmer i KLP (unntatt sykepleiere) vil bli flyttet til Drammen kommunale pensjonskasse, DKP, 01. Flyttingen får ingen konsekvenser for medlemmenes pensjonsrettigheter. Regelverket er helt likt i de offentlige pensjonsordningene. Velkommen til reiseruteplanleggeren.


Hva skjer i drammen i dag

Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise. For å lage din egen reiserute, klikk for å legge til et produkt i reiseruten. Vår aktivitetskalender inneholder de beste arrangementene i Bærum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg