onsdag 24. september 2014

Piercing i øret tragus

Pynt kroppen med piercing-smykker i toppkvalitet. Gratis Verzending en Achteraf Betalen! Hvordan er det fks. Forward helix piercing sitter i fremre del av ørekanten, ovenfor tragus der øret er festet til hodet. Denne plasseringen kan være litt mindre utsatt for press enn vanlig ørekantpiercing, og kan derfor gro på 3-måneder.


Piercing i øret tragus

Her setter vi mest 1mm mikrolabret, men man kan pierce med tykkere smykke om man ønsker dette. På den tiden piercet de seg hovedsakelig av kulturelle eller religiøse årsaker. Denne variation af Industrial-piercingen sidder lodret i øret. Kun fantasien (og anatomien) sætter grænser. For folk som ønsker en mer unik piercing enn en øreflipp eller brusk piercing på øvre øret , men likevel en som er akseptabelt i de fleste arbeidsmiljøer, kan en tragus piercing være et godt alternativ.


Det vil være nødvendig å besøke en profesjonell piercing studio for å motta en tragus piercing. Dette er en bruskpiercing som vanligvis bruker 4-måneder på å gro. Fordi brusk er hardt vev, blir piercingen lett irritert om smykket klemmes eller vris. Derfor må man unngå alt som kan presse i hele groperioden.


Piercing i øret tragus

Har du denne piercingen kan du velge å bruke BCR, CBR, barbell eller bøyd barbell. Auricle, også kalt Rim er piercing gjennom brusken ytterst på siden av øret. Denne piercingen fører ikke til noen skade på lyden inn i øret.


Det er alltid risiko for infeksjoner og irritasjonsbevegelser ved piercing. Man ligger som oftest på øret om natten, selv om man prøver å unngå det. Dette kan føre til press som gir bevegelsesirritasjon, og kan forlenge grotiden. Pris for piercing vil avhenge av hvilket smykke du velger.


Piercing i øret tragus

Vi har et stort utvalg av smykker i alle prisklasser. I de aller fleste plasseringer er det anbefalt å bruke en stang mens piercingen gror. Den ekstra bevegelsen en ring medfører kan forlenge grotiden og skape irritasjoner. Mens mennesker ikke kan bevege tragus ved hjelp av muskler, kan andre dyr, for eksempel flaggermus, bruke den til å dekke og beskytte øregangen.


Meer dan 1winkels in Nederland. Altijd een Lucardi Juwelier bij jou in de buurt. Ontdek nu het uitgebreide aanbod piercings online of in een van onze Lucardi winkels. En høy ørepiercing er når ytterkanten av øret - den bruskholdige delen - er piercet.


Piercing i øret tragus

Prisene oppgitt er stykk pris per enkel piercing. Denne typen piercing er farligere enn øreflipp- piercing. Det er økt risiko for infeksjoner med høy ørepiercing, og disse infeksjonene er vanskeligere å behandle enn infeksjoner i øreflippen. En infeksjon i ørebrusken kan gi varig misdannelse av øret.


Hvis du skal bruge dette smykket i øret skal du. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt.


Piercing er ikke et nytt fenomen. Har hatt piercing øverst i ørebrusken samt i tragus (den lille flippen ved øregangen). Syns ingen av de var vonde å ta, men jeg har relativt høy smerteterskel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg