mandag 29. september 2014

Diare i 3 dager

Diare i 3 dager

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Finn laveste nettpris her.


Diare i 3 dager

Hvis du føler deg veldig syk etter noen få dager med diaré og har for eksempel feber i tillegg, bør du kontakte lege, sier han. LES OGSÅ: Gul, grå eller blek avføring kan være symptom på sykdom. Væskeinntaket er tilstrekkelig når farven på urinen er lysegul.


Innta noe salt (f.eks. suppe, chips og lignende). Hold øye med faresignalene. Sørg for god hånd- og matvarehygiene. Spis alminnelig kost når du har fått appetitten tilbake. Arbeider du i helsevesenet eller som kokk, kan du sannsynligvis ikke arbeide på noen dager.


Diare i 3 dager

Snakk med fastlegen din om dette. Jeg har flere levisbukser og kjøper de alltid minst en størrelse for trange Etter noen timers bruk vier de seg slik at de passer fint. Vier seg såpass at jeg må bruke belte om jeg skal ha den på. Har en New Foundlandshund (to år). Diaré er hyppig, tynn avføring som ofte er ledsaget av oppkast og feber.


Med diaré menes minst omganger med vanntynn avføring i døgnet. Selv om det er ubehagelig, er det sjelden farlig. Leger betegner akutt diaré som løs avføring tre eller flere ganger om dagen i opptil to uker. Hvis du har diaré som varer i to til fire uker, blir dette klassifisert som langvarig diaré.


Jeg har hatt diarè i en -dagers tid nå. Siste tre dager har han imidlertid helt tynn avføring ( har ikke byttet for nå), og i går var han svært varm på snuten og slapp. Siden dèt, så har det vært helt normalt, inntill dager siden. Kronisk diare kan også skyldes mat eller drikke kroppen din ikke tåler, eller tåler dårlig. Personer som er laktoseintolerante får ofte ubehagelige symptomer dersom de drikker mye melk eller spiser melkeprodukter med mye laktose, forklarer biolog Åsmund Husabø Eikenes.


Den siste tiden (dager ) har det vært ille. Det var slim, ikke blod. Jeg skal forsøke meg på noen velprøvde kjerringråd. Jeg må spørre folk rundt meg om de vet om noe.


Diaré gir tynn og hyppig avføring, vanligvis mer enn tre ganger daglig. Barnediaré kan også føre til oppkast, magesmerter, lett feber og dårlig matlyst. Diaré går som regel over av seg selv i løpet av noen dager til en uke, uten legebehandling. Den største faren med diaré er at barn kan miste for mye væske og bli dehydrert. En voksen person som ikke spiser trenger cirka 2- liter per dag av en væske som inneholder både salt og sukker.


Drikk små porsjoner, men ofte. Resorb brusetabletter blandes i rent vann og inneholder salter og sukker i riktig mengde. Du kan også blande halvt om halvt med mineralvann og eplemost. Ufarlige årsaker til magesmerter. Petter Brelin forteller om en rekke vanlige årsaker til smerter i magen: Virus.


Diare i 3 dager

Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diaré, feber og ubehag som går over etter noen dager , såkalt omgangssyke som er en akutt mage- og tarminfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg