torsdag 25. september 2014

Tid for hjem reprise

Tid for hjem reprise

Tid for hjem Play: har du gått glipp av Tid for hjem ? TV Play, Nett-tv Play. Der er det peis med for liten innsats, slitt teppe på gulvet og plassbyggede hyller. En familie har kjøpt et hus fullt av gamle tapeter og mønstrede tepper. Det de ønsker seg er en stilig stue med flere soner, et sosialt sted med plass til mange, og som står i stil til huset.


Tid for hjem reprise

Informasjon og søknadskjema på tv2. TV SUMO Ønsker du å søke? Til alle som spør: ja det er reprise i dag pga OL. Ny episode om uker:) Hopp til. Sjekk resultatet i den siste episoden.


Familien har prøvd å fikse på den selv, men er ikke fornøyd og de trenger hjelp. Midt i rommet står det en ovn og en pipe som gjør rommet vanskelig å møblere. Disse produktene ble brukt for å lage den åttefargede stuen. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. Carlos var storfornøy men kona Anita var ikke helt overbevist over.


Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Se alle episodene her. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


TVDenne gangen møter vi en familie som ønsker seg en terrasse for mange gjester, grilling og kveldskos. På Tysnes utenfor Bergen står et gammelt hus som nå kun brukes på sommeren. Delar av denne sida. Hjelp for tilgjenge. Se programmets nettside for artikler og snutter fra prosjektene.


Kjersti Bergesen står for designet. Les mer om programmet hos Hage. Programmet går i kveld kl 20. En overfylt hytte med et bittelite kjøkken får en ny løsning! I sesongens første program, er det en stue i et eldre herskapshus som skal bli ny.


Kan designeren komme opp med en bedre romløsning? Den store familien tilbringer mye tid på hytta, men kjøkkenet er lite , det er trangt rundt bordet og en diger peis tar mye plass. Sections of this page.


Tid for hjem reprise

Her er bildene fra de to. Onsdager klokken 20. Fruen synes ikke det er noe trivelig der, og mener mye må gjøres for at leiligheten skal fungere som et godt hjem for den lille familien.


Selv synes jeg det nesten er på grensen til harry mye av hjemmesnekra greiene de leverer. Forstår godt at mange blir skuffet. De er flinke på hager og uteareal, men innvendig hadde jeg aldri sluppet de til.


Beklager, men Eventyrlig oppussing,Superoppusserne, ja til og med Sinnasnekkeren er flinkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg