onsdag 17. september 2014

Dikt til 30 års dag

Eksempler på tekst. Bekymre deg ikke over at du har blitt , du blir vant til det… Men selvfølgelig, innen den tid så har du blitt 40. Hemmeligheten med å være lykkelig i -årene er ganske enkel – ta hver dag som den kommer!


Gratulerer med dagen ! Når du er tyve, har du lyst til å bli voksen og tretti. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Neste gang du tenker på vakre ting, så ikke glem å tenke på deg selv.


Du er kanskje ikke så ung som du var i går, men yngre enn du kommer til å bli i morgen. Dikt til års dag. Tips til gave og feiring: Skriv noen fine og kjrlige ord p en lapp og putt den ubemerket. Roy Jacobsens, med flere, hyllest av Steen p hans 60-rs dag er en bonus for.


Dikt til 30 års dag

Dommen blir senere omgjort til rs fengsel, og n begynner det som. Artikler fra forsiden. Under er forslag til tekst for bursdagskort både morsomme, alvorlige og seriøse. Trenger du et godt sitat? I -åra begynner vi å bekymre oss for det.


Jeg håper du får en fantastisk års dag og at lykkepiller snart kommer i butikken! Ps, la ved en gammel sjokolade. Tekst til invitasjon - Sosial prat og humor. Morsomme sitater til bruk på f. Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Bibelen i dørsprekken til folk.


Dikt til 30 års dag

Ingrid Marie, år: Man kan bli frelst eller helfrelst, det kommer an på hva man gidder. Hanne, år: Når man giftet seg i gamle dager , var det fordi staten sa det og presten mente det var best. I dag kan man slenge seg sammen med den ene samboeren etter den andre uten at staten så mye som letter på. En bursdag kan også være en tid for ettertanke.


Livsvisdom kommer med årene, og et velvalgt dikt kan flettes inn i en seriøs tale. Du kan selvfølgelig også la et dikt være ditt bidrag i bursdagen. Det finnes mange fine dikt , og på Munter selger vi en diktsamling som mange liker godt. Og en femtiårsfest vil du leve lenge på – helt til neste runde dag – minst!


Dikt til 30 års dag

Derfor er det viktig å velge riktig drikke. Det finnes mye godt og lekkert alkoholfritt å velge i, så nå er det ikke lenger en unnskyldning for å velge bort det alkoholfrie alternativet. Her finner du tipsene til hva du kan servere i dagen ! Er det noen kreative sjeler der ute?


Skal lage invitasjoner til min manns og mitt års lag. Vi printer tekst på ett kvadratisk kort, uten bakside. Vil ha så lite tekst som mulig, men av info må dette med. Eller bruker du formaldehy noe gjør du for å ligne frøken fryd. Regner med at hagen er full av menn, like kåte som sumpleirens general Halvspenn.


Du finner jubileumssanger til alle anledninger hos oss. Etter hvert som årene går så blir lagene større og jubileumssangene står i kø. Til et jubileum er det veldig mange sanger du kan velge blant. Dette fordi stemningen til et jubileum er veldig høy og det er lett å få med seg gjestene på sangen. Kom med forslag jenter.


Nevøen min blir år på søndag. Skal skrive kort til han, men det er jo så vanskelig å finne på å skrive noe til han. Han er en rolig, grei og flink gutt. Hvordan de andre opplever deg, vet jeg ikke, men det kan de få anledning til å skrive på de lappene som ligger her. De kan skrive en hilsen eller en takk til deg nå på din dag.


Du ser ikke ut som en 80-åring. Alltid ulastelig antrukket som de sier om ladies. Bryllupsdagene feirer man som regel hvert år de første årene, deretter feirer man gjerne bare hvert femte år.


Bryllupsdagene kan brudeparet ferie sammen alene, eller man kan ha en stor fest med venner og familie om ønskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg