onsdag 24. september 2014

Gode sexstillinger

Visse sexstillinger er nemlig nesten like så gode som en tur på bikini-bootcamp. Så sleng kjæresten din med inn på soverommet, og vis ham disse fem sex-stillingene som vi har laget i samarbeid med medstifter av sinful. Mathilde Mackowski. Misjonæren med en vri. Mange kvinner har misjonærstillingen som en favoritt.


De velkjente, gode , gamle stillingene som misjonæren, doggy style og jenta på topp er selvsagt representert i oversikten, men noen av stillingene vi har valgt ut er garantert nye for mange. Men’s Health har fundet frem til de bedste sexstillinger , som passer perfekt til forskellige penisstørrelser. For at begge parter får maksimal nydelse, er det vigtigt at tænke over størrelsen på penisen og de stillinger, der passer bedst til. Og derfor får du her de bedste sexstillinger , som afhænger af hans størrelse.


Hvis du trodde den gode , gamle misjonærstillingen var favoritten, må du tro om igjen. Riktignok kommer den inn som en god nummer to, men må se seg grundig slått av en annen kjenning. KLIK HER og læs om alle fordele og ulemper ved de BEDSTE SEX STILLINGER og find inspiration til nye og frække stillinger i sengen.


Vi giver dig forslag til det BEDSTE TILBEHØR til alle de forskellige Sexstillinger. Ganske enkelt: NY INSPIRATION! Dert er sundt og godt med inspiration til sexlivet - og nye sexstillinger , som endnu ikke er afprøvet - og det er netop dét, du kan finde på denne side.


Er I eksempelvis endt med at have lidt rutine-præget sex, kan en ny sexstilling være med til at ryste posen. Og måske stimulere både dig og dit partner på nye måder? Ekspertene anbefaler blant annet sittende stilling, hvor den ene kanskje sitter i fanget på den andre.


Cowgirl: Kvinder tror, den her mest er god for mændene, men det er fordi de hopper op og ned. De skal i stedet køre frem og tilbage! Kvinden sætter sig ovenpå manden og læner sig lidt frem.


Det skal de slet ikke. De nævnte sexstillinger er nemme at overskue. Dog er nogle af dem bedre på udvalgte tidspunkter end andre.


Doggy-style og Cowgirl er stillinger, som er gode , hvis energien og lysten er tilstede. Men har I begge haft en lang dag på arbejdet, så er skeen den bedste, da det er en stilling, som kræver minimal indsats og kan give maksimal. Hei, er en gutt som alltid har syntes at det noen ganger kan være himmelsk å sprike beina rett før man får utløsning, eller mens man runker. Jeg har lyst til å ta det videre til når jeg har sex. Så har noen her på forumet tips til når jeg kan gjøre dette?


Dette er selvfølgelig når jeg penetrerer. Tips: La ham lene seg litt forover og bruke hendene på klitoris, mage og bryster. Doggystyle Denne klassikeren gir dyp penetrering og god stimulering til begge parter, i tillegg til at det er lett for ham å komme til på klitoris eller hennes bryster.


Doggystyle: Vi kommer ikke udenom, at det her er en favoritstilling hos de fleste mænd. Kvinden er nødt til at hengive sig, når vi laver doggystyle. Dersom en kvinne vil ha orgasme under samleiet, er dette den absolutte favorittstillingen for det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg