mandag 1. september 2014

Piercing i navlen gravid

Da navlen ble strekt under. Er du gravid og har navlepiercing, så er det ingen grunn til å, fjerne din. Jeg lurer litt på piercing i navlen når man er gravid , jeg er uker på vei og lurer på. Pinnekjøtt er helt greit å spise, både når du er gravid og ammer, for det har. Ring i navlen og gravide maver hører ikke sammen.


Jeg har ftt uendelig mange sprsml om piercingen jeg har i navlen , s why not lage svare p det.

Grunner til at navlen gjør vondt. Piercing i navlen - Patienthndbogen p Piercing i navlen. Noen gravide kvinner føler smerte i og rundt navlen bare ved å berøre den.


Denne smerten er relatert til det faktum at magen har vokst så raskt. Den raske spenningen av huden har ikke tillatt den å tilpasse seg forandringen. For å lindre smerten, bruk en belte for gravide kvinner.


Jeg kjøpte sånne gravid - piercing , men måtte ta den ut fordi jeg rett og slett var redd den skulle sprikke! Det er lurt å ta den ut.

S Jeg tok min piercing hjemme, så om du har tatt den i studio ligger den kanskje litt lengre inni huden eller hvordan jeg skal forklare det. Ja, jeg ble gravid , for du trenger ikke ha det. Så du trenger ikke tips til hvordan få det. Ha sex annenhver dag. Noen her med piercing i brystvorta eller navlen ? Piercere råder til at man tar ut disse.


Men hva er hensikten? Jeg er år så det jeg må nok vente litt lenge før jeg får, men jeg vil virkelig forsikre meg om alt. Jeg søker på sider hele tiden og prøver å finne ut alt jeg lurer på.


Akupunktøren min fortalte i går om flere tilfeller der dette gjorde utslaget for graviditet. Hei, jeg tok piercing i navlen for ca mnd siden, men den vil ikke gro. SPØRSMÅL Jeg har et par spørsmål om piercing i navlen.


Navle piercing er jo kjempe fint og jeg liker de som henger ned best. Flest piercinger i navlen Halvparten av de som piercet tungen. Tenker på hvor vondt det gjør å ta piercing i navlen , og om hvor lang tid det tar å gro, evt.


Hva med reiser til Asia rett ett. Eg har ei datter på år.

Ho ønsker seg piercing i navlen. Synest egentleg det er greitt, ho har ikkje slike ting ellers på kroppen. MEN, har høyrt at piercing kan skade viktige akupunkturpunkt i navlen. Så då blei me begge litt skeptiske.


Og lurer derfor å kva de på DOL har av erfaring når det. Begynte å tenke litt over en ting i går, noe VELDIG VIKTIG. Joda, fint er det vel, men begynner å bli ganske lei - igjen. Har hatt det siden jeg var 1 i år snart, foruten en periode der jeg gikk uten, nettopp fordi jeg var lei.


Andre piercinger: år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg