torsdag 18. september 2014

Pupper etter amming

Puppehavet” med forskjellige typer pupp er kjempe stort og pupper er noe som alle er interessert i både menn og kvinner, enten det er dine egne eller andre sine. Puppene forandrer seg mye under graviditeten, etter graviditet og det er ingen hemmelighet at den største forandringen gjerne skjer etter amming. Du trodde kanskje det var amming som ga deg hengepupper?


Mange myter ser ut til å eksistere rundt temaet amming og hengepupper. Og det er mye feilinformasjon. Når man blir gravid vokser brystene på grunn av økt produksjon av melkekjertler, og etter hvert vil dette kjertelvevet fortrenge fettet. Håndmelk før amming ved melkespreng.


Etter at den første brystsprengen er over og melkeproduksjonen er kommet godt i gang vil du kunne oppleve melkespreng. Du kan også oppleve melkespreng dersom det er lenge siden siste amming. Bryster med silikon har av og til litt mindre lager-kapasitet men det kan man kompensere med med hyppig amming. Til slutt en liten ting vi alltid er obs på med kvinner som har silikoninnlegg: Nemlig grunnen til at kvinnen har gjort det!


Vi håper med dette forumet å få litt fart på de gode diskusjonene på Mammanett. Noen som vet om noe man kan ta eller gjøre utenom operasjon? Om du har pupper med litt størrelse, og litt heng, så blir de gjerne litt slappere og henger litt mer etter amming.


Men de forandrer seg egentlig hele livet og et år etter avsluttet kan de se ganske annerledes ut enn rett etter ammeslutt. Fortellinger og fakta om amming forsøker Kristin Grue og Mina Lystad å finne svar på hvorfor det er sånn. Boka inneholder historier om økedøgn og våkenetter, om brystbetennelser og sterilisering av flasker. Om amming som gikk av seg selv og om amming som aldri kom i gang. Amming - store pupper vs små pupper.


Skulle igrunn ønske jeg hadde små pupper da jeg amma. Ville hvertfall prøve om det gikk. Jeg tok silikon for ja det blir faktisk snart år siden. Det gikk kjempefint!


Men det som skjedde etter amming var som jeg syns er positivt. Hvis det er slik at du etter amming ikke føler deg vel med puppene og det går ut over livskvaliteten, er det da mye bedre å få lagt inn silikon enn å gå rundt med pupper du er svært misfornøyd med og som du skjemmes av. Ender jeg opp i den situasjonen kommer nok også jeg til å ta silikon etter jeg har fått de barna jeg vil ha.


Tette melkeganger oppdages ofte ved at du kjenner noen ømme, litt harde områder i brystet etter at barnet har spist. Huden over områdene kan bli rødflammet. En tett melkegang kan utvikle seg til brystbetennelse hvis du ikke får bukt med den. Etter amming ble de pene og normale og s ikke ut som silikonbryster. Puppene etter amming - Baby og barn - Doktoronline - Forum.


Deler noen av disse tipsene også#128522; AMMING OG PUPPER – Smøre puppene med Purelan et par uker før termin for å unngå såre pupper. Den første uken eller to etter fødselen er det ikke uvanlig at brystvortene er ubehagelig ømme og såre ved amming. Dannes det små sår og sprekker på brystvortene kan ammingen bli svært smertefull og i verste fall føre til brystbetennelse. Silikon etter amming kan utføres, men det anbefales at du tenker deg om før du setter inn silikonpupper.


Skal du amme med silikonpupper kan det oppstå kapseldannelse. Selv håpet han å se noen pupper. Jon Almaas hjalp mamma med å lansere ammebok. Slitsom amming - Vi er kolleger, sier de tre jentene på bakerste rad.


De jobber på Lovisenberg sykehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg