torsdag 11. september 2014

Gravid strek på magen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg hadde aldri strek , og fikk gutt. To av venninnene mine fikk jenter og hadde tydelig strek.


Hun ene fikk også mye hår på og rundt streken, så den ble virkelig synlig.

Svigermor har gutter, og hadde strek på de to siste. Tror ikke det er noen som helst sammenheng der, desverre. Fått stripe på magen ? Mange gravide oppdager et stykke ut i svangerskapet en loddrett stripe midt på magen. Linea Fusca heter dette på fagspråket. Den høye produksjonen av graviditetshormoner medfører økt pigmentering hos gravide , men ikke alle får denne dekoren på magen.


Når jeg tenker meg om så var jeg sent ute med å sette på nytt p plaster for 2-uker siden. Og mensen jeg alltid har en uke, stoppet dager før den pleier. Men en slik strek trodde jeg kom mot slutten av svangerskapet hos gravide , så det kan vel ikke være noen.

Med nr fikk jeg en strek fra skambeinet og opp til puppene. Men husker ikke helt når den kom sist, men rimelig sikker på at den var på plass. Strek på magen gravid.


En strek ikke gravid , to streker gravid ). Marksykdommer - veileder for helsepersonell - FHI 2. Hvis magen din buler ut merkbart i et avgrenset omrde over, under og til sidene for. Spurte om dette på andre tri. Men så uvanlig er det vel ikke, så jeg prøver igjen her.


Er det flere som har strek på magen ? Og hvilket kjønn venter dere? Kan ikke se anntydninger til strek denne gangen. Synest det er litt rart at jeg hadde slik sinnsyk kraftig strek sist, men ikke denne gangen.


Noen som har fått strek ? Kan det ha noe med kjønn i magen å. Jeg er i uke 3 og den har enda ikke kommet. Kanske är du gravid och undrar över en pigmentrand som du har fått på magen ? Flicka eller pojke? Sv: Svak strek på RFSU-test = gravid ?

Klarer ikke å få opp bildet. For flergangsfødende går det gjerne litt fortere, fordi magemusklene allerede har vært tøyd og strukket. Det er bare å glede seg, sier Ragna. Graviditetstest som viste positivt - men hadde en svak strek - gravid ? Hei Jeg og samboeren mi, vi er i 20-åra, vi prøver å bli gravide. En graviditetstest viser ikke HVOR gravid man er, men om man er det eller ei.


Alt i alt hadde ikke jeg spesielt sterke tester, men resultatet er en herlig gutt på knappe mnd som ligger og sover søtt. Det blir enklere å stole på at man er gravid når magen begynner å synes og kanskje særlig når man etterhvert kjenner babyen sparker. Testene er svært sikre, og får man en farget strek så er man befruktet og gravid. Brukes testen på andre måter, f. Solsikk skrev: Hei, er mitt første innlegg her, og er veldig forvirret!


Er dag til ikm, og har fått disse resultatene idag, de som er på bildet. Da jeg tok en cb digital, så viste den ikke gravid. Ved usikkerhet om det kan foreligge skader på morkaken, vil man benytte elektronisk overvåkning av fosteret. Et belte festes over magen til den gravide.


Beltet har sensorer som fanger opp aktiviteter både i livmoren og fra fosteret. I mange tilfeller vil den gravide og fosteret på denne måten bli overvåket i cirka ett døgn. Sier jordmoren som gjør undersøkelsen at det blir en gutt, er det større sannsynlighet for at det er riktig. Jenter krever litt andre og kanskje mer krevende vinkler på bildet, sier Namtvedt.


Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg