mandag 1. september 2014

Badebalje baby

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Mode, Spielzeug und vieles mehr. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Alles Wichtige was Eltern brauchen! Ett nybadat barn er det deiligste som fins.


Badebalje baby

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Finnes det noe herligere enn duften av en nybadet baby ? Det finnes et stort mangfold av badebaljer hos oss, slik at dere finner den varianten som passer deres barn best. Søker du etter en badbalje til baby hjelper vi deg mer enn gjerne. Kanskje har man dårlig plass hjemme, da kan en sammenleggbar badebalje være et alternativ. Mykt antiskliunderlag i bunnen.


Laget av ufarlig plast, samme materiale som brukes i tåteflasker, engangsbleier og matbokser. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Egnet for babyer opptil kg.


Praktisk badebalje for barn fra måneder. Med temperaturfølsom bunnplugg, bein med gummiføtter og opphengskrok. Av plast som ikke inneholder ftalater. Perfekt både hjemme og på reisen.


Bunnpluggen skifter farge når temperaturen i badevannet overstiger 3? Finn barnesikring for komfyr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Our foldable baby bathtub for use from newborn - yrs. Space saving design makes it easy to store. Convenient to use with your child at home or when traveling.


Hvor i alle dager kan jeg få tak i en litt stor badebalje ? Den vi har nå, som er fra IKEA, er blitt for liten. Desverre har vi ikke badekar, så det blir mye dusjing med mamma eller pappa. Når babyen er tørr skal du bytte til et nytt, tørt håndkle før du kler på barnet rene klær. Hold godt tak i barnet slik du ikke mister det, og dersom du er usikker kan du få tips fra helsesøster når hun er på hjemmebesøk eller på helsestasjonen, råder Kopperud.


Badebalje med kaninmotiv. I badebaljen for voksne er det plass til behagelige bad. Du sitter godt og får vann over de ellers så kalde knærne.


Badebalje baby

En badebalje spesialberegnet for barn gjør det både tryggere og morsommere å bade babyen! Fordelen med et slikt badekar i plast er at det er laget til barnets størrelse, og er formet på en slik måte at du enkelt kan holde barnet mens du vasker det. Så bra noen har gode erfaringer med både badebaljen og nyfødtinnlegget.


Baby Dan antisklimatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg