onsdag 10. september 2014

Lefdal kundeservice

Lefdal kundeservice

Alle rettigheter reservert. Kjenner eg blir kanskje så forbanna over slik kundeservice , og samtidig har ein kjensle at dei prøvar å lure pengar ut av meg. Elkjøp Dikeveien fra , Østfold. Er dette ditt firma?


Lefdal kundeservice

Like før jul kom jeg i skade for å ødelegge TVen under. Skriv inn navn E-postadresse. Hvis saken haster, ber vi deg i stedet kontakte kundeservice. Uansett hvordan du kontakter oss, kommer vi til å behandle klagen din så raskt som mulig og gi deg et svar senest i løpet av dager.


Ta kontakt, synspunktene dine er viktige for oss! Kundeservice kunne imidlertid fortelle meg at det var kommet hyller, men ikke til meg. Etter flere uker ringte jeg igjen og fikk vite at hylla hadde kommet.


Lefdal kundeservice

Siden da har jeg tatt kontakt både via e-post, personlig oppmøte, og kundeservice et titalls ganger. Har fått god hjelp på chat og i butikk, men det kommer veldig an på hvem du treffer på. Har møtt på en dame som absolutt ikke burde jobbe i den butikken. Selve butikkdriften har de siste tre årene gitt et samlet underskudd på nærmere millioner kroner. Ha ditt kort tilgjengelig når du ringer.


Av sikkerhetsmessige grunner tar vi ikke i mot kortinformasjon via e-post. Du vil motta et brev i posten hvor du får mulighet til å velge din egen PIN-kode. Dette må gjøres innen dager.


Lefdal kundeservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Vi har et mål om å bemanne kundesenteret i København med nordmenn. Utrolig skuffende kundeservice fra avdeling Blåhuset. Lovte å ringe tilbake gang etter gang uten res.


Kanskje dokke kunne ha prøvd å legge like mykje vekt på kundeoppfølging som salg. Her finner du RiksTV sin kontaktinformasjon, veiledninger, svar på ofte stilte spørsmål, informasjon om faktura og om ditt abonnement. Vi er her for å hjelpe Hjelp og tips for ditt produkt, manualer og software-nedlasting og ansikt-til­ansikt-støtte.


Ringte nå lefdal kundeservice , fikk beskjed om at pakken ble sendt i. Har generelt sett vært greit fornøyd med kundeservice hos elkjøp, det var en av. De kan ha et litt varierende sortiment og litt ulike priser. EKSTRAHJELP SOM KUNDEKONSULENT.


Audio Visual Equipment Store. Elendig kundeservice. Jeg har sittet på tlf en time og enda får ikke kontakt. Lefdal Elektromarked Hamar, Hamar, Norway. Beklager - vi oppdaterer.


Nettsidene er under oppdatering, men vil bli tilgjengelig i løpet av kort tid. Vennligst prøv igjen senere. Hos oss får du billig strøm og mange gode fordeler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg