tirsdag 23. september 2014

God billig middag

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Eller du kan bruke opp ingrediensene du har igjen fra den ene dagen til å lage en ny middag dagen etter.


Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Hun er opptatt av god mat for alle og til alle anledninger – enten det er til hverdag eller fest.

Selv har hun en forkjærlighet for fransk og italiensk mat, men hun eksperimenterer med alt. Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av? En middag som jeg ofte vender tilbake til, er kikertgryte med kokos og karri.


Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen. Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken.


Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka? Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager. Våra kockar tar varje vecka fram smarta menyer med god och prisvärd vardagsmat för hela familjen. Det har hunnit bli en del genom åren!


Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. For å gi en ekstra god smak har vi lagt til litt skinke. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator!


Rask og enkel kjøpsprosess.

Hvis du fortsatt har gulrøtter igjen kan du lage en gulrotpure til en god middag på lørdagen. Nå gav jeg meg selv følgende utfordring: Lag syv middager til fire personer for 5kroner. Gladkokken Jan Henrik Syversen gir deg sine beste grunner til å elske erter! Enkel, god og billig middag. Billig mat er alltid populært.


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


I vårt pågående prosjekt, som går ut på å leve på lavbudsjett i én måne ser vi at nettopp matutgiftene spiser opp en god del av månedsbudsjettet. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Enten du har lite å rutte med eller rett og slett vil kutte matkostnadene en periode, fins det likevel gode og rimelige middagstips. Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager.


Hva er vel bedre enn en god og varmende blåskjellsuppe på kalde dager? Seibiff og fiskegryte med sei er populær middag for hele familien. Prøv for eksempel denne tomatiserte seigryta med grønnsaker. Her kan du fint bruke tint seiblokk. Frossen fisk er nemlig ofte rimeligere enn fersk fisk, og seiblokk passer perfekt i slike fiskegryter.


Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg