torsdag 18. september 2014

Billig god middag

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Billig og god middag Blogg med oppskrifter på god og billig middag til hverdags, fra - kroner per porsjon. Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig ! Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?


Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.

Tre middager til snaue 50-lappen. Er du usikker på hva du kan lage til middag til en billig sum? Serigstad forteller at hans favoritt retter er hjemmelaget grønnsakswok, blomkålsuppe og gulrotsuppe med chilli. Disse koster rundt kroner dersom du har de vanligste basisvarene hjemme på kjøkkenet.


Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Eller du kan bruke opp ingrediensene du har igjen fra den ene dagen til å lage en ny middag dagen etter. Hun er opptatt av god mat for alle og til alle anledninger – enten det er til hverdag eller fest. Selv har hun en forkjærlighet for fransk og italiensk mat, men hun eksperimenterer med alt.


Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av? En middag som jeg ofte vender tilbake til, er kikertgryte med kokos og karri. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen.


Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Matblogger Gundas ukemeny er full av knallgode oppskrifter som metter en familie på fire til en billig penge. Det er bare én ting å si: Nam! Ukemenyer er en genial måte å sørge for sunn, hjemmelaget mat hver dag, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Du kommer simpelthen ikke unna planlegging hvis du vil spise billig.


Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.

Middag som er sunn, rask og himmelsk god ! Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Du trenger ikke å bruke ferske krydderurter i, som jeg gjør her, og du kan kjøpe olivener ut fra lommeboken! Hjemmelaget tomatsuppe med grønnsaker og pasta.


Bestandig en vinner med tomatsuppe, og den hjemmelagde er SÅ mye bedre enn posevarianten. Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager. Januar er tiden for å leve billig og sunt.


Hopp til hovedinnhold. Enkel, god og billig middag. Men hvor får du rå matopplevelser til en slikk og ingenting? Oslo er ikke vanskelig. Dette er vår anmelders favoritter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg