fredag 10. mars 2017

Dessert nyttårsaften

Dessert nyttårsaften

Hundrevis av forskjellige restauranter. Raskt, enkelt og digg! Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Dessert nyttårsaften

Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Denne oppskriften passer til ca. Hjemmelaget karamellpudding er en populær dessert , særlig til jul og nyttårsaften. Husk at puddingen trenger å stå kjølig minst et døgn før servering.


Lurer du på hvilken dessert du skal servere på nyttårsaften ? Crème brûlée er den perfekte dessert og med denne oppskriften kan du imponere stort. Vi gir deg tips om nesten ferdige desserter du kan kjøpe og populære oppskrifter som passer etter festmiddagen. Comments Her har du et lite knippe fantastisk gode desserter som passer til nyttårsaften. Her finner du våre beste desserter å servere til jul og nyttår.


Dessert nyttårsaften

Lag julefavoritter som riskrem og karamellpudding, eller prøv deg på en annen klassiker. Dessert ideer til nyttårsaften. Noen av disse faller garantert i smak hos gjestene dine. På sommeren kan det være friskt og godt å bruke bær som pynt.


På vinteren liker jeg en rustikk variant med nøtter og sjokolade. Den blir også desserten vår på nyttårsaften i år. Etter en god festmiddag er det hyggelig med en søt avslutning. Her gir vi deg tips til forskjellige desserter som passer godt på nyttårsaften.


Skal man ha en tung hovedrett bør man kompensere med lettere forrett og dessert. For eksempel blir det et tungt måltid dersom det er mye rømme og fløte i både forrett, hovedrett og dessert. Er hovedretten forholdsvis lett, smaker det godt med en tyngre forrett og gjerne noe kremaktig til dessert. Les mer om denne saken.


Oppskriftene er også næringsberegnet og det er satt en ca pris. I tillegg er det andre hensyn man bør ivareta. Personlig har jeg ingen faste ritualer på nyttårsaften. Brtsett fra champagne og kyss kl 00. Et par ganger har jeg hatt klippfisk til middag.


Min veganske riskrem til jul, ble mislykket i år, så jeg vil ha noe annet godt på nyttårsaften Vurderer sjokolademousse. Men er åpen for andre gode desserter. Hva skal dere ha i år? Nyttårsaften nærmer seg og det er sikkert en del som lurer på hva man skal servere til dessert. Har du en favorittrett du vil dele med flere, eller kanskje du vil etterlyse en kakeoppskrift?


Dessuten ypperlig til selskap siden den kan lages i forveien. Jeg blir i allefall veldig glad hvis noen lager dette til meg. Må du ha noe med sjokolade så sjekk oppskriften på denne helt nydelige sjokoladeparfaiten.


Dessert nyttårsaften

Og da vil vi ha noe ekstra godt på bordet, slik som denne treretters menyen med kamskjell til forrett, biff og hummer til hovedrett og søte bær i champagne-sabayonne til dessert. Blåmuggostfylte butterdeigstrekanter med tomat- og aprikossaus til. Søte fristelser i form av en lekker dessert eller to tar festen til nye høyder, og du trenger ikke å være slikkmunn for å bli fristet. Her kommer det noen forslag til både forretter, hovedretter og desserter som alle passer bra å servere på en festkveld som nyttårsaften er. Flere fristende desserter finner du her.


For å unngå stresset som lett oppstår før store feiringer, kan du lage desserten på forhånd. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg