torsdag 30. mars 2017

Barnevennlige hunder

Generellt er de små hundene mindre barnevennlige enn større hunder. Dette blant annet fordi de små hundene kan være redde for barn på grunn av hundens beskjedne størrelse i forhold til barnet. Store hunder kan imidlertid også utgjøre en fare, og selv en stor og snill hund kan skade et barn under lek på grunn av dens tyngde og kraft. Bolognese er en hyggelig hund med godt lynne. Den tar lett lydighetstrening, egner seg som selskap for barn og kommer godt overens med andre hunder.


Barnevennlige hunder

Den er riktignok noe reservert. Men med over 4raser i veden, og utallige blandingshunder, er det ikke så lett å vite hvilken hund som passer best inn i familien. Selskapshunder - barnevennlige hunder og familiehunder. Her er en oversikt over alle raser i kategorien selskapshunder. Dette er i mange tilfeller hunder som egner seg godt som familiehunder, og kan være utmerkede til formål som turkamerat såvel som et verdifullt familiemedlem for både barn og voksne.


Westien beskrives som en typisk all-round hund som passer for de fleste familier. Hos denne hunden er pelsstellet svært viktig. Den bør gres nøye igjennom minst en gang i uken og trimmes jevnlig.


En riktig stelt pels røyter omtrent ikke. Hunderaser er så forskjellige. De varierer i blant annet størrelse, farger, gemytt, mosjonsbehov. Altfor mange finner bilder på nettet av søte hunder , og ringer oppdretter før å høre mer om rasen.


Dessverre er dette en pengestyrt industri, og de aller fleste oppdretterene vil jo anbefale rasen de selger, sier Marring. Rasehunder er et nettsted om hunderaser med bilder og video av alle raser. Les erfaringer fra de som eier hund , og finn hunder av ulike typer raser på rasehunder. Hver hunderase har eget forum hvor man kan diskutere den aktuelle rasen. Små hunder er ikke alltid de mest barnevennlige hundene, men her skal vi også være forsiktige å generalisere: Det er snakk om mange forskjellige raser, men en liten hund tåler ikke de samme påkjenninger som en større hund og er proposjonalt mye mindre i forhold til barna enn større hunder , og kan dermed være mer engstelige ovenfor barn.


Barnevennlige hunder

Allergivennlige hunder. Dersom man er allergisk mot hunder så vil man alltid få en allergisk reaksjon, men noen raser produserer mindre allergens enn andre hunderaser. Her er hunderasene som produserer minst allergens, og som derfor kan passe for allergikere som ønsker å leve med hund til tross for ulempene det medfører for en allergiker. La hunden din være blant litt eldre barn, og gjerne barn som ignorerer den.


Etter hvert kan du la barna gi hunden kommando som sitt eller ligg, og gi godbiter når den lystrer, forklarer Sletthaug. Ikke født barnevennlige. Ifølge lederen er det er en myte at noen hunder er født barnevennlige. Forskjellige hunderaser har gjerne et større eller mindre potensial til å omgås barn, men ingen rase kan regnes som barnevennlig. Man må heller aldri anskaffe hund til et barn, selv om barn kan ha aldri så godt av å vokse opp i et hjem der det finnes en hund.


Barnevennlige hunder

Bruk god tid med å tilvenne barn og hund , ingen raser er født barnevennlige. Har du en eldre hund som ikke er glad i barn må du starte i det små. La den omgås litt eldre barn som ignorerer hunden.


Aggressive hunder bør håndteres av. Leter du etter en barnevennlig hund som alltid er klar for et spill med frisbee eller slepebåt? Ta en titt på vår liste over barnevennlige hunder som liker å spille! Den mest barnevennlige hunden er vel en godt oppdratt hund som er vant med små barn fra de er små, gjelder vel stort sett uansett rase, noen variasjoner innen for rasene er det jo men, i teorien mener jeg de fleste raser er god familiehunder, med noen unntak så klart. Jeg er meget svak for tolleren, også en retriever type, men mye mindre.


Barn har et annet kroppsspråk enn voksne, og hunder må lære seg å forstå dette språket. Cookies for å kunne gi deg tilgang til å blogge. Klikk på denne beskjeden for å fjerne den!


Noen annonser på hunden. Dette fordi oppdretterne av rasen vektlegger andre egenskaper enn de opprinnelige, som f. Et minst like stort problem er dagens ønske om barnevennlige og snille hunder , nærmest for enhver pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg