tirsdag 14. mars 2017

Oslo aktiviteter voksne

Aktiviteter på sjø og land - by, fjord og fjell i hele Norge. Book din neste opplevelse fra Norges største aktivitetsleverandør her! Høyt vurderte turer, aktiviteter og utflukter i Oslo. Rask og enkel kjøpsprosess. Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år.


Oversikt over en mengde aktiviteter i Oslo.

Morsomme aktiviteter og spill i Oslo : Se anmeldelser og bilder av morsomme aktiviteter og spill i Oslo , Norge på TripAdvisor. Her har du en oversikt over alle aktivitene våre. Utstyret er av topp kvalitet og det beste å få tak i på markedet. Alle aktivitetene kan leies ut til både bedrift og privat. Ta kontakt for booking eller uforpliktende spørsmål.


Sumo Bryting Her blir dere kledd opp. Leter du etter noe å finne på? Eller vil du kanskje være med på en guidet tur?

På denne siden finner du en oversikt over noen aktiviteter du kan ta del i her i Oslo , både sommer og vinter aktiviteter. Vi presenterer selvfølgelig klassikerne og opplevelser som passer til hele familien og der voksne også kan være barn igjen for en dag. Hva kan man gjøre i Oslo ? Inspirasjon til Oslo -turen: tips for barn, vinter, regnvær og solskinn, tips om museer, design, historie m. Fjellturer for voksne. Korte og lange turer og kurs for deg mellom og 1år.


Turer, kurs og aktiviteter av og for deg mellom og 30. Rådet er en minimumsanbefaling, økt aktivitet gir ytterligere helsegevinst. For å oppnå ytterligere helsegevinster bør voksne og eldre utøve inntil 3minutter med moderat fysisk aktivitet i uken, eller inntil 1minutter med høy intensitet, eller en kombinasjon av moderat og høy intensitet. Oslosurf Det skjer i Oslo er en ledende byguide for Oslo med 25. Vi utgir også byens største kultur-nyhetsbrev som sendes på epost til 20.


Mestringsfølelse og glede er i sentrum i opplevelsen til escape room! Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Her finner du aktiviteter som passer alle aldre og interesser.


Aktiv i Oslo ønsker å vise fram alt som går an å oppleve og oppdage i hovedstaden. Fritidsaktiviteter. Her finner du tips og forslag til hva du kan gjør i helger, på fridager i ferien eller på kveldene.


Oslo og Akershus har mange flotte opplevelser som venter på dere.

Meld deg på ved å trykke Logg inn på den aktiviteten du ønsker. Hvis du allerede er registrert i Matchi kan du bare bruke e-mail og passord til å logge inn. Hvis ikke må du skrive Oslo i. Oslo Røde Kors besøkstjeneste har disse tilbudene: En-til-en-besøk i private hjeBesøksvennen kommer hjem til den som ønsker seg besøk ca.


Sammen blir de enige om hva de skal gjøre og ved aktiviteter som koster betaler de hver for seg. E-post til kommunen SiFra - meld feil Finn en ansatt. Oslo har mange strender både i og utenfor sentrum.


Spennende butikker, god mat og spennende museer er bare noe av det som trekker folk til Gamle Oslo. Mens du er her, bør du også få med deg Operahuset i Oslo og Munch-museet, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Oslo Hospital trikkeholdeplass eller St. Halvards plass trikkestasjon. Det er ikke sikkert vi klarte å finne alle turer og aktiviteter i nærheten av valgt sted. Vi jobber med å gi turene en bedre geografisk plassering.


Du kan forsøke å velge turområde eller arrangør i stedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg