onsdag 1. mars 2017

Konfirmasjons sanger

For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen!


Ferdige konfirmasjonssanger. Dersom du ønsker å hylle konfirmanten med en sang, kan du få kjøpt mange ferdige konfirmasjonssanger i nettbutikker. Da kan du bytte ut ord og verselinjer på sangen slik at du får en konfirmasjonssang som passer ganske godt.

Tenk om du kunne ha fått tak i ferdige sanger der du valgte ut versene som passet? Etter velkomstsangen så passer det veldig godt med en konfirmasjonssanger til konfirmanten. Enten det er gutt eller jente som er konfirmant vil du finne passende sang til konfirmasjonen her hos oss. Gratis konfirmasjonssanger - eksempler. Inneholder mange, fine varianter av alvorlige og morsomme konfirmasjons sanger til gutt og jente fra mor og far, konfirmantens faddere, onkel og tante, venner, sang fra konfirmanten selv, til kjente og kjære melodier, ferdige laget klar til bruk.


Vi har konfirmasjonssanger til alle deler av konfirmasjonen. Det er også mange sanger fra venner og gjester i selskapet. Her er noen gratis eksempler på sanger.

Sanger hører med i konfirmasjon. Den enkleste løsningen er å velge generelle sanger og putte inn jubilantenes navn. Hver eneste sang har innhold som omhandler mange aktuelle tema fra oppveksten, og hver eneste sang inneholder også det som dagens fjortiser er opptatt av. Her kan du finne konfirmasjonssanger til gutter.


Du vil få se en forhåndsvisning av sangen. Klikk på lenkene for å komme til sangene. De fleste sangene leveres i to eksemplarer. Forslag til sang til konfirmasjon 2. Her finner du sanger fra konfirmantens foreldre tilpasset gutt. Konfirmasjonsanger til gutt - Fra foreldre.


Det er vanlig at man mimrer litt om de glade barndomsårene og forteller litt om hvilke egenskaper og hobbyer konfirmanten har. Jøss, der vi har vi fokus på samme sted denne kvelden ser jeg. Talen bør handle om konfirmanten og kanskje litt om framtidsperspektiv. En feil mange gjør i konfirmasjoner eller jubileumstaler er å gjøre seg selv til hovedperson i talen, ved å snakke for mye om sin egen erfaring. Personlig sang eller tale.


Mitt navn er Jan Pedersen, og jeg skriver sanger og taler til konfirmasjoner, bryllup, bursdager og andre anledninger som f. Julebor mai taler, slektstreff mm.

Snakk om løst og fast med andre Mammanettere. Halla,søsteren min skal komfe seg snart. Er det noen her inne som har råd og anelse om hvilke sanger jeg bør velge? Du kan finne flere sider på nettet hvor du kan få tak i konfirmasjonssanger.


Noen av disse er nettbutikker hvor du kan laste ned flotte konfirmasjonssanger og andre er nettsteder hvor du får kontakt med en personlig skribent. Din ungdom er gitt deg til odel og eie. Du skal ikke høkre den bort - Men være den tro, så den aker du pløyer kan gro når din gjerning er gjort.


Hva gjør du hvis foreldrene dine ikke klarer å være i samme rom? I tillegg til konfirmasjonssanger finner du velkomstsanger, takk for maten sanger , bryllupssanger, jubileumssanger, bursdagssanger, partysanger, m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg