mandag 13. mars 2017

Betakaroten gravid

Er du på jakt etter en dyp, varig brunfarge? Gravide kan i hovedsak få de samme kostrådene som resten av befolkningen. Den typen fra life og lignende kostholdsbutikker osv. Betakaroten er ikke skadelig for kroppen.


Den inneholder: gulrot, gurkemeie, betakaroten , trikaliumsfosfat, magnesiumsalt av fettsyrer. Det står ikke noe om det bare at den ikke anbefales til barn.

Er ikke dette stoffet i kroppen fra før men a. Vi anbefaler derfor at gravide ikke tar kosttilskudd og helsekostprodukter med mindre dette er anbefalt av lege. Det opplyses i spørsmålet ikke om hvilken dose den gravide kvinnen inntar av Solaray betakaroten. Dersom hun har inntatt betakaroten i anbefalt dosering i svangerskapet, vil vi anse risikoen for fosterskade som helt minimal. Nei har også hørt at gravide ikke skal ta det.


Du bør også være ekstra forsiktig i solen når du er gravid. All betakaroten solgt i Norge inneholder mg betakaroten. Eller i alle fall den de selger på helsekost.

Er det mindre enn mg har den ikke like god effekt. Finnes noen som inneholder mg, men de er ikke lovlige i Norge. Den betakarotenen som inneholder mg kan ikke gravide spise.


Det blir for mye A-vitamin for oss. Hei, kan jeg som ammer ta betakaroten gold fra goodforme. Og om jeg er gravid ? Tenkte på om det blir for mye A vitamin. Det skal ikke være skadelig å ta betakaroten mens man er gravid da denne ikke skal være farlig for fosteret.


Inne i kroppen vår blir det omdannet til vitamin A. Bør ikke brukes av gravide , ammende og barn. Vitamin A inngår i de fleste multivitamin-kosttilskudd og i tran. Effekten avhenger av kvaliteten på råvarene, produktsammensetningen og produksjonsstandard. Vi garanterer en produktkvalitet og effekt få kan leve opp til. Det betyr at betakaroten kan indirekte påvirke immunforsvaret vårt, vedlikeholdet av huden og slimhinner, påvirke differensiering av celler og sørge for godt mørkesyn.


Du forstår, og forklarer på en sånn måte at jeg også forstår. Det er derfor et provitamin. Jeg har vært så redd for å bli sett på som en dårlig person og et fælt menneske her inne, men jeg vet med meg selv at jeg ikke er det.


Gravide skal ikke ha mer enn 8mikrogram om dagen, så du ligger laangt innafor.

Det vitamintilskuddet er laget for gravide , så du kan helt trygt bruke det. På pakken står det hvor mye som er i vitaminene, og hva du får i forhold til anbefalt. For å bedre opptaket, kan du ha litt olje eller smør over grønnsakene.


Forsiktighetsregler Ved akutte luftveisproblemer bør lege oppsøkes hvis symptomene ikke bedres eller blir verre under behandlingen. Typiske symptomer er rødhet, hevelse, blemmer og kløe i huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg