mandag 27. mars 2017

Barneseng med sklie

Vi hjelper deg gjerne med med alt fra planlegging til montering. Stort utvalg av klatreapparater. Vedlikeholdsfrie produkter. Ledende leverandør av alle typer lekeplasser, lekeapparater og lekeplassutstyr! Smarte Senger til Barn i alle aldre.


Barneseng med sklie

Vi har perfekte barnesenger for dagen da barna skal flytte ut av sprinkelsengen. PRAKTISK: Sengen kan også deles, slik at basismodulen kan brukes uten stige, sklie og halvhøymodul. Sengen blir da en vanlig, lav barneseng på 70×160!


Eller man kan velge å bare ta bort sklien , og bruke den som en vanlig halvhøy seng. Princess barneseng med sklie – x 2– komplett. Ser du etter en helt suveren drømmeseng for din lille voksende prinsesse?


Barneseng med sklie

En mer gøyal barneseng skal du lete lenge etter. Tenk at du nå har mulighet til å få tak i et “slott” til. Klatre, skli og sove i ett. Denne solide, hvite loftsengen med rosa stoff er en drøm for hvert jentes rom. Stoffforhenget er festet til senge rammen med løkker.


Gardinen kan fjernes og rengjøres. For konstruksjon av tunnelen, bruk de medfølgende plaststolpene. Så klemmes dette mellom madrass og sengekant. Avhengig av rom-konstellasjonen, kan stige, lysbilde og tårn monteres til venstre.


Produktet ble lagt til. Dette er mulig med vår solide, hvite halvhøye barneseng med sklie. Etter en spennende dag kan barnet ditt slappe av i denne barnesengen og sove godt. Premium Køyesengen fra Hoppekids er modulbasert og kan senere deles til to løse senger om ønskelig.


I denne pakken har får du med en komplett køyeseng med ribbebunn, rett stige og sengehest både i over og underkøyen. Så ta kontakt med vår hyggelige kundeservice på tel. Dere er også hjertelig velkommen til å besøke oss i Solbergelva rett utenfor Drammen for eh hyggelig prat om barneseng. Her kan du velge mellom solide barnesenger laget av heltre i klassisk design, eller fargesprakende senger med motiver av barnas.


Barneseng med sklie

Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler som hjelper oss med å analysere og forstå hvordan du bruker dette nettstedet. Disse informasjonskapslene vil bare bli lagret i nettleseren din med ditt samtykke. Du har også muligheten til å velge bort disse informasjonskapslene. Morsom Premium Halvhøy Juniorseng, Svanemerket, størrelse 90x200cm med rett stige og sklie. Sklien gjør det gøy å stå opp om morgenen, og morsom å leke i sengen.


Barneseng med sklie , Halvhøy seng. Legg i ønskelisten. Uttrekkbar barneseng som kan vokse i takt med barnet.


Våre trygge og komfortable barnesenger passer til barn fra år og finnes i en lang rekke stiler og farger. Med et lekent design i sterke materialer med holdbare overflater og myke avrundede hjørner er dette utmerkede senger for barnet ditt. Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av hus.


Køyesengen er solid konstruert og leveres med spilebase, stige, sklie , og prinsessetelt med sidevegger og tårn. Beskrivelse Denne køyesengen, med pirater som tema, vil bli en suksess på barnerommet og fange alles oppmerkomhet. Rekkverk på begge sengekanter vil holde din lille pirat i hans eller hennes seng.


Rommet under sengen forvandles til kapteinens hovedkvarter med teltets sidevegger som. Når det gjelder størrelse av senger som også voksne skal bruke anbefaler vi lengder fra 180cm og oppover. Ring oss gjerne slik at vi kan hjelpe deg med å gjøre riktig valg. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Sengen er svanemerket, har livstidsgaranti og er overflatebehandlet med miljøvennlig, vannbasert lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg