fredag 3. mars 2017

Trysil skisenter priser

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Vi har kilometer preparerte bakker fordelt på fire skiområder. Les mer og bestill Skipass her.

Hver natt preparerer vi til sammen kilometer med nedfarter på tre sider av fjellet. På begge sider av fjellet ligger det luksuriøse, moderne hotell med både leiligheter og hotellrom samt bading, spa og flere restauranter. Magic Moose eller Fjellrunden. Vi bruker cookies for å gi deg en best mulig kundeopplevelse. Trysil feirer år med ny stolheis.


Tilbudet gjelder ikke i skoleferier. Gjelder ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter.

Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include. Skogen, elva og fjellet innbyr til uteliv både sommer og vinter. De fleste ligger i umiddelbar nærhet av skibakker og heiser.


Se full snørapport Været. Elva er populær for. Hvis du ikke har axesskort henter du dette i våre automater før du går i heisen. Du mottar en QR kode på mail og med denne koden henter du ditt heiskort.


Hvis du har axesskort og fyller det opp, kan du gå direkte i heisen. SkiStarshop Concept Stores samt Hanson Concept Store i Åre kan ikke kombineres med andre rabatter. The self checkin with pin code was easy.


The room was good and clean. Nice bathroom with an excellent shower. Priser Spåtind skisenter er et meget flott lekested. Både til barn og voksne barn! En av mest snøsikre stedet i landet ligger ferdig til å ble kjørt.


Dette er et elektronisk kort som kjøpes for kr 6- i billettluken, eller du har med ditt eget chip-kort som er tilpasset vårt billettsystem fra Axess.

Kortet kan lades opp flere ganger og brukes i flere år. Vi i Sjusjøen Skisenter er opptatt av din sikkerhet. Vi ønsker at du skal få en sikker og trygg opplevelse når du besøker oss.


Priser skiutleie I utleien på Toppsenteret har vi utleie av alpin, snowboar langrenn (klassisk, ikke skøyteski), twintips, blades og skiklær. Merker som vi leier ut er blant annet Head Snowboards og Nordica ski. Inn- og utleie areal. Vi henstiller alle våre gjester til å gjøre seg kjent med våre retningslinjer for kjøp av Skipass og opphold i skisenterets løypenett. Prisen gjelder for påfølgende og sammenhengende dager.


Har du lyst til å stå en dag til? Husk å komme innom velkomstsenteret før du drar for lading for påfølgende dag. Du må fremvise studentbevis med betalt semesteravgift til høyere utdanning.


Vi kjører hver dag hele året, og har faste lave priser på nett. Som et ledd i miljø og sikkerhet, innfører Rauland Skisenter i vinter noen kontantfrie kasser. Disse betalingspunktene er tydelig merket. Takk for hjelpen:) Alpinregler.


Det er viktig å sette seg inn i alpinreglene før man begir seg ut i bakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg