torsdag 23. mars 2017

Sardinia med barn

Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Fred og ro, virkelig god mat, langstrakte strender med finkornet san vakker natur og spennende shopping?


Familieferie i Italia er deilig! Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.

Uansett reisemål kan du regne med mange severdigheter, fine strender og et stort utvalg av restauranter med utmerket mat. Ta med barna til en ekte italiensk agriturismo - bondegårdsferie de vil elske. Kanskje drømmer dere om å ferie på en bondegård i Italia, der barna kan leke i bassenget og komme tett på naturen? Klappe geiter, se høner bli matet eller få andre erfaringer med dyr.


Sardinia er et ferieparadis midt i Middelhavet. Blant annet er det gode vindsurfingmuligheter, for eksempel på den langstrakte stranden Porto Liscia et stykke vest for byen Palau, på nordsiden av øya. Det er en stor hit hos de fleste barn.


Strendene er kritthvite, vannet er turkist og dessuten veldig klart.

Langgrunne strender, fine familiehotell og mye å utforske. Ei heller å bo noen dager i Cagligari. Og sval vind fra havet gjør det som regel svært levelig også i de varmeste månedene. Costa Smeralda passer for både barnefamilier og deg som reiser uten barn.


Sardinien brukar kallas för Europas Maldiverna. Stränderna är kritvita, vattnet är turkost och dessutom väldigt klart. Långgrunda stränder, fina familjehotell och mycket att utforska.


Etter planen i slutten av juni. Noen som har tips til hvor vi burde dra? Til nå har vi kikket litt i nord-øst, i området rundt Olbia. Vi har to barn på og år.


Vi ønsker oss primært sol og ba men ønsker også å se oss litt rundt og vil ha leiebil. Her får man tross alt verden beste pasta, pizza og is! Italia har lang kyst og med varmt vann og solrike dager ligger det meste til rette for at barna har det bra. Her er bilfrie, brosteinsbelagte gater, gode restauranter med utsikt til solnedgangen ved Punta Giglio-klippen, brukbar shopping, en deilig bypark og andre opplevelser. Lei bil og utforsk øya.


Når det gjelder bosted så lander vi i Olbia og har kikket på San Teodoro som ligger litt sør for Olbia.

Men vi har ikke bestilt noe enda, og ønsker gjerne tips dersom du vet hva som kan egne seg når man reiser med så små barn. Vi tenker også å leie. Attraksjoner i Cagliari. Med barn i Cagliari.


Men besøker man Cagliari så bør man absolutt få med. Vi skal bestille familietur, og det haster litt. Jeg har hørt mye fint om det. Passer det seg med en åring? Er det noe som helst å finne på?


Enten du er ute etter å slappe av på en av de mange strendene, eller ønsker å utforske noen av attraksjonene. Et direktefly fra Gardermoen tar ca timer, med rutefly må man regne med mellomlanding. Alghero til sentrum med taxi eller buss. Denne øya som er internasjonalt kjent for sine vakre strender, krystallklare vann og spennende natur er årets store nyhet fra Unnis aktivitetsferie.


Planen var å anlegge luksusboliger for deres likesinnede. Resultatet er blitt en helt særegen by. I høysesongen er det et yrende liv her, til tross for et svimlende prisnivå. Ved vannkanten småprater italienske damer mens barna leker.


Jeg møter Miriam Greub fra Sveits. Ved siden av bassenget, ligger tennisbanene. Man betaler en sum for leie av bane og racketer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg