tirsdag 28. mars 2017

Elektrisk kjøretøy

Alt om norske kjøretøy samlet på ett sted. Søk hos oss med registreringsnummer. Vi garanterer alltid svar! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Les mer om tekniske krav til små elektriske kjøretøy.


Samme regler som sykkel.

Det er ingen alderskrav for bruk av små elektriske kjøretøy , og du kan bruke kjøretøyene på de samme områdene som vanlige sykler. Det er heller ikke krav om å registrere kjøretøyet eller tegne ansvarsforsikring på det. El-Scootern AS startet etter en ide av Siv.


Jarle Haarseth om å kunne tilby miljøvennlige og praktiske elektriske kjøretøy med minimale ulemper for brukerne, og uten å risikere å måtte betale for passeringer i bommene. Det er ingen plikt til å bruke hjelm når du kjører elektrisk sparkesykkel, men NAF oppfordrer alle til å bruke hjelm – uansett hvor lang turen er. At små elektriske kjøretøy defineres som sykkel betyr at de har de samme trafikkreglene. Elektriske kjøretøy.


Hepro leverer en rekke elektriske scootere som på hver sin måte bidrar til økt mobilitet for eldre og funksjonsnedsatte.

Vi er spesialister på elektriske kjøretøy til barn og tilbyr norges største sortiment. Vi har biler som passer fra de aller minste og oppover til 9-års alderen. Vi kan el-bil til barn! PEG PEREGO er en europeisk produsent og bransjeleder innenfor elektriske kjøretøy til barn som lager meget robuste produkter med høy lekeverdi. Enten du har en liten gutt eller jente vil elektriske kjøretøy til barn med fjernbetjening falle i smak.


Tenk deg å se ditt barn klemme inn gasspedalen og cruise av gårde i sin egen elektriske motorsykler, sparkesykkel, elektriske biler til barn. WeeCar seniorscootere. Denne regjeringen vil forenkle regelverk og fjerne unødvendige forbud.


Nå tar vi nye skritt og endrer regelverket slik at også andre små elektriske kjøretøy tillates, og det blir de samme reglene for alle slike kjøretøy som for sykkel. Klassifiseres som sykkel: Små elektriske kjøretøy skal klassifiseres som sykkel slik at de skal kunne brukes på samme områder og samme vilkår som sykkel. Norge, da med 16-årsgrense og med mange begrensninger til hvor man kunne kjøre.


Og slik har det vært, inntil nå. Regjeringen har i dag fastsatt nytt regelverk for små elektriske kjøretøy , som blant annet innebærer at aldersgrensen fjernes. Ved kjøp av et elektrisk kjøretøy er det viktig at man kjenner til de tekniske egenskapene, konstruksjonens kvaliteter og prisen.


De elektriske kjøretøyene ATX serie E, profesjonelle elektriske kjøretøy , 1 produsert i Europa, prosjektert for bruk i harde og krevende situasjoner, med lasteegenskaper inntil 1. Kg og trekkevner inntil 3. Ute etter barnebiler eller en elektrisk motorsykkel?

Kjøretøy til barn i de fleste farger og varianter. Norsk Engrosservice har et stort utvalg av elektriske kjøretøy til barn for salg, direkte importert fra nøye utvalgte produsenter. Skal du importere til dømes elektriske rullestolar, motoriserte sparkesyklar, elektriske køyretøy som skal brukast innandørs på flyplassar eller elektriske køyretøy som blir brukt på golfbaner, må du betale meirverdiavgift. Det same gjeld hybridbilar som nyttar både forbrenningsmotor og elektrisk motor. Den elektriske varianten kalles eCanter, de første eksemplarene er levert til DHL, DB Schenker og et par andre transportselskaper.


Da bilen ble lansert i New York i september i fjor, ble den lansert som verdens første serieproduserte lette lastebil. Trenger ingen registrering eller alder og kan brukes på alle gangstier og veier (Ikke motorvei). Kan brukes alle steder hvor du har lov til Ã¥ sykle, som i skog og mark, etc.


Noen ombyggingssett eller komplette kjøretøy som på markedet omtales som elsykkel, har spesifikasjoner som medfører at de etter regelverket er klassifisert som moped. Våre elektriske biler har de kraftigste batteripakkene og de beste dekkene (som gir best feste).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg