tirsdag 7. mars 2017

Enkel vaffelrøre

Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Verdens beste vaffelrøre ! Her finner du oppskriften på de berømte vaflene fra sjømannskirken i København, som tidligere har blitt kåret til verdens beste vafler. Enten du får uventet besøk eller bare får akutt lyst på vafler, kan det være fint å ha en oppskrift på rask og enkel vaffelrøre i bakhånd. Denne er laget med basisingredienser de fleste har i skap og kjøleskap.


Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler. Han vet at litt lettrømme i vaffelrøren setter ekstra god smak. Rester av iskrem eller fløte kan også brukes. De beste vaflene lager du selv med en hjemmelaget vaffelrøre.


Vafler er suksess både hos store og små. Her har du en herlig vaffelrøreoppskrift. Abonner på kanalen vår for flere nydelige. Sjømannskirker fra hele verden har kjempet om å lage den beste vaffeloppskriften.


Det er aldri feil med vafler, og med denne oppskriften blir de ekstra gode og saftige. Har du melk som har gått ut på dato kan denne også som regel fint brukes i vaffelrøre. Smelt smøret og rør det inn. Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre.


Hjemmelaget vaffelrøre holder seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og tines senere. Ja visst kan du bruke vaffelrøre til å lage pizza! Jammen er den god også! Velg gjerne grovt mel, og dropp sukker i røren.


Bruk et godt kjøttpålegg, favorittosten din, litt tomater og krydder. En spennende variant av pizza som er lekker å servere til kveldsmat eller helgekosen. Her på GodtNoe vil du finne masse spennende tradisjonelle oppskrifter.


Vi viser deg alt fra enkle og billige retter, til mere avanserte retter du kan imponere med. Om du ønsker tips til hva du kan ta med som vertinnegave, servere familien eller ta med i matpakken, så sjekk ut alle våre oppskrifter! Det finnes mange meninger om hva som er den beste oppskriften på vaffelrøre. Noen bruker kefir i røra, mens andre bruker bare søtmelk.


Enkel vaffelrøre

Nytes med ost til lunsj eller kveldsmat. Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem.


På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Telemarksrøra er en merkevare for hjemmelaget kvalitet. Vi bruker ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer i vår vaffelrøre , kun rene, naturlige råvarer.


Røra er frossen, ferdig til bruk. Vi leverer et helhetlig konsept for nystekte vafler til detaljistmarkedet i Norge. Merk deg at vaffelrøren skal være tynnere enn det vanlig vaffelrøre pleier å være. Du må også bruke mindre vaffelrøre per vaffel fordi deigen sveller under steking. Pass steketiden nøye!


Vaflene er absolutt best når de er helt nystekte. Da er de sprø og lekre. Etter at de har stått en stund blir de litt seige, og er ikke fullt så gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg