mandag 20. mars 2017

Feber baby 6 mnd

Save now at GigaPromo! Gratis frakt fra 6kr. Se til barnet minst to ganger den første natten med feber. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon.


Barn får lettere feber enn voksne.

Feber er et vanlig symptom hos barn. C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig. Med feber mener vi rektaltemperatur på over grader. Alle barn under tre måneder bør undersøkes av lege dersom de har feber , uansett allmenntilstand.


Hos barn er temperaturreguleringen mer ustabil enn hos voksne. Fører til sår hals, slapphet og lavgradig feber. Første dose gis ved 15-månedersalder.


Fordi vaksinen inneholder levende, svekket virus kan enkelte få milde symptomer på sykdommene, vanligvis feber og utslett 1–uker etter vaksinasjon.

En ny dose gis på 6. Dette er ikke smittsomt. Siden vi må vente timer mellom hver paracet, stiger feberen ganske raskt opp igjen, og det blir en del timer med høy feber. Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. Her får du tips om hvordan du hjelper en forkjølet baby , og hva du bør passe på. For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? Barn med feber bør først og fremst av hensyn til seg selv holdes hjemme fra barnehagen til det er feberfritt.


Watch Baby Online Now For Free. Infeksjoner og betennelser er andre eksempler som kan gi feber. Små barn får lettere feber enn voksne, og feberen kan fort bli høy.


Når små barn har feber er allmenntilstanden langt viktigere enn selve temperaturen. Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha nesten i feber ? Ikke noe å stresse med Veldig normalt Begge mine fikk litt feber samme dagen de tok vaksinen og det var borte i løpet av natten. Han fikk mnd vaksine for dager siden.


På de andre vksinene har han ikke hatt noen bivirkninger. Jeg har en mnd baby , snart mnd. Den dagen han fikk vaksine la vi han som vanlig, vi har en fast rutine siden han var mnd , og han har siden da sovet hele natta.

Rutinene er: dusje, pysj og fla. Lillesnuppa hadde feber da hun var ca uker gammel. Tror nok hun var litt forkjølet (smittet av søsken.) Gikk over etter ca tre dager. Så lenge hun spiste godt og var i ellers grei allmenntilstand var det ikke så mye å gjøre. Hadde hun blitt skikkelig syk, slapp og uten matlyst hadde jeg blitt mer bekymret og ringt lege.


Babyen min våknet nettopp og ville ha mat, merket at han var veldig varm, så målte feberen, den viste 38. Helsesøster sa, lørdag,søndag kunne det komme feber , nå er det jo tirsdag. Døgn med høy feber. Var på legevakt tidligere, crp på 7. Hun er slapp, vil kun ligge.


Nå vil hun heller ikke ha flaske eller vann. Jeg mener vi bør ringe legevakt igjen, da vi ikke kan ta stikkpille før om timer igjen. De fleste personer får liten eller ingen reaksjon etter vaksinering.


Kontakt derfor alltid lege hvis du er bekymret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg