onsdag 15. mars 2017

Gratulasjoner til nyfødt

Gratulasjoner til nyfødt

Se også: Sitater om barn – Gave til nyfødt. Har du tips til flere tekster som kan passe til den nyfødte, må du gjerne dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden. Det er jo så koselig av deg å skrive hilsen både til foreldre og barn.


Jeg har to barn selv, og det er alltid hyggelig med hilsener, blomster og gaver til de små. Da jeg fikk yngstemann fikk jeg en gave. DET var koselig synes jeg. Hun jeg fikk den av, sa at man gir jo alltid en gave til barnet, og de får jo så mye uansett. En velkomsthilsen til vidunderet, og alle gode ønsker for fremtiden.


En sjarmør er født – til lykke! Jeg kom nettopp over en side som har mange forslag til tekster man kan skrive på kortet til den nyfødte. Trenger desperat e :oops: t lite dikt, eller noen fine ord å skrive på et kort til ei nyfødt jente som jeg skal sende en gave til. Vet at det er mange kreative sjeler her inne som er så flinke til å finne på sånne tekster så nå tyr jeg til dere. Du kan sende tekstmeldinger, ringe, sende e-post eller et e-kort.


Gratulasjoner til nyfødt

Vi har flere bursdagshilsninger, både lange og korte, som du kan sende via SMS til dine nærmeste for å vise hva du føler. Folk bruker sosiale medier nå til dags for å sende bursdagsgratulasjoner, og det å sende gratulasjoner via meldinger er utrolig enkelt. Vi ønsker dere all lykke i verden og en dag dere aldri vil glemme.


Kjærligheten får ikke jorda til å snurre. Men det er kjærligheten som gjør det verdt å bli med på noen runder. Regn i sløret er evig lykke! Det første møtet med et nyfødt barn, setter vakre spor i hjertet.


Gratulasjoner til nyfødt

Når et barn blir født hentes en stjerne på himmelen som gir lys i mange hjerter. Et elskelig lite menneske ble født til jorden i natt. Gav livet en ny mening og verden en ny skatt. Liten, søt og full av håp.


Med de beste ønsker for din dåp. Er du på utkikk etter et dikt til nyfødt baby? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere flotte dikt som kan passe til den lille.


Dersom du skal kjøpe en gave til den nyfødte finner du mange gode tips her: Gave til nyfødt. GRATULASJONER : - Hjertlig til lykke med dagen og alt godt for kommende år! Dikt til nyfødt – Baby dikt Dikt 1. Det ryktes at du har BURSDAG. Siden det er din fødselsdag, har jeg brukt hele dagen til å tenke på deg. En klem til deg på den store dagen og lykke til videre!


Endelig får dere oppleve gleden ved tåteflasker, narresmokker, søvnløse netter … og masse, masse kos! Tusen takk til mammas gode kolleger i Harstad for fin oppfølging i svangerskapet. Endelig kom lille Ingvild til verden på Tromsø sykehus fredag 9. Gratulerer hjerteligst med den nyfødte! Mamma, pappa, storesøster og Ingvild nyter tilværelsen, og hilser til tanter, onkler og farmor Karin, farfar Reidar, mormor Linda og oldemor Aud.


Gratulasjoner til nyfødt

Del dine gratulasjoner , hilsninger, feiringer og bilder – der øyeblikk møtes. Vi lagrer bildet og dataene midlertidig for å kunne vise din hilsen, de vil slettes senest dager etter publisering. Vi benytter ikke opplastet data og bilde til andre formål enn å vise din hilsen i Stavanger Aftenblad. Nettsiden for FOLK på Rbnett og i Romsdals Budstikke, en samling av Personalia-annonser, hilsninger og annet. Et lite vidunder kom helt av seg selv.


To øyne, to hender og føtter små, en nesetipp og en munn var det og! Ei lita jente på armen til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg