tirsdag 28. mars 2017

Gravid vondt i magen

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Babyen kan presse mot et bestemt ste noe som kan bli sårt og vondt. Dette er helt vanlig og ufarlig, sier Wendelborg.


Gravid vondt i magen

En annen årsak til sårhet på et bestemt sted er at man ofte dunker magen borti gjenstander. Man skulle kanskje ikke tro at det var så fryktelig lett å glemme den store kulen på magen , men det kan det absolutt være. Oppblåst mage gravid , treg mage eller forstoppelse. Grunnen til at gravide ofte får vondt i magen og opplever mageplager som luft i magen , treg mage eller forstoppelse, er at kroppen produserer en rekke hormoner under graviditeten.


Hormonene bidrar til å gjøre vevet i kroppen bløtere, for å gjøre den i stand til å utvide seg. VELDIG vondt i magen. Jeg har hatt mens smerter hele tiden siden jeg ble gravid , men i dag var det noen andre smerter. Tror jeg har fått urinveis infeksjon. Er iallefall vondt nederst i magen.


Har du funnet ut hav som plager deg? I alle mine år som jordmor tror jeg ikke jeg har møtt gravide kvinner som IKKE har kjent stikninger i graviditeten – med andre ord: Det er veldig vanlig å kjenne stikninger i magen når du er gravid ! Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen.


Smerter i nedre del av magen. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen. Når du har vært gravid i uker veier livmoren 2gram og inneholder dl fostervann. Etter uker er toppen av livmoren omtrent centimeter over navlen.


Gravid vondt i magen

Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage -tarm-kanalen. Dette går som regel raskt over, men har man mistet mye væske og er medtatt bør man kontakte lege. Ikke sjelden er kvalme første tegn på at man har blitt gravid. Ellers er magesmerter en annen vanlig bekymring.


Magesmerter kommer ofte i tak og varierer i intensitet. Luft kan være fryktelig vondt , men er ikke farlig i seg selv. Det er nesten ingen grenser for hva magesmerter kan være tegn på. Får man vondt under trening skal man derfor ta det med ro. Nå er jeg kvalm og har vondt i magen.


Kvalmen vet jeg jo er vanlig. Marianne (20) visste ikke at hun var gravid. SORG: Det å miste et barn er vondt , selv om det kun har vært i mors mage noen få uker. Vondt i magen over tid.


Mange sliter med magesmerter over en viss tid. I mange tilfeller er dette ikke farlig, men det er likevel fornuftig å ta dette opp med. Har vondt i brystene og li. Puppene mine er også ømme. Jeg er ofte kvalm og vondt i magen.


Gravid vondt i magen

Kan jeg være gravid ? Hei, jente på snart år. Over lysken, men på gode 10cm bortover. Man går jo å bekymrer seg mye (litt for mye kanskje), og siden jeg ikke kan huske å hatt det slik med førstemann blir jeg litt bekymra selvfølgelig. Rett som det er strekker hun mageskinnet godt, såpass at det gjør vondt og jeg kjenner strekkmerkene vokse. Gravid med femte barn i magen – uke 33.


Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diare, feber og ubehag som går over etter noen dager, såkalt omgangssyke. Petter Brelin, lege og leder av Norsk forening for allmennmedisin, forteller om en rekke vanlige årsaker til smerter i magen : Virus. Vedvarende eller tilbakevendende smerter eller ubehag som er lokalisert til øvre del av magen.


Ubehaget eller smertene kan ledsages av oppfylthet, tidlig metthetsfølelse, oppblåsthet, kvalme, brekninger, sure oppstøt og halsbrann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg