onsdag 15. mars 2017

Selskapslek voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Denne morsomme leken løser garantert opp stemningen. Her blir voksne menn og kvinner med sterkt konkurranseinstinkt til barn igjen på null komma svisj! Gjestene deles inn i to lag, og utstyres med vester eller armbånd slik at alle ser hvem som er på hvilket lag.


Selskapslek voksne

Det er ikke bare barn som leker i selskap. En selskapslek for voksne kan løse opp stemningen og bringe mye latter og morsomme historier i ettertid. Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken.


Du blander eller ting i stavmikseren. Så skal folket smake. De som gjetter ingrediensene har vunnet. Selskapsleker for voksne.


Til en ikke alt for stor fest, f. Denne festleken passer fint i forsamlinger der gjestene ikke kjenner hverandre så godt fra før. Den fungerer i hvert fall fint som selskapslek for voksne. Leklederen skal lese en fortelling mens ni deltakere står i sirkel og lytter til. Jeg har aldri truffet en selskapslek jeg har likt. Trenger tips til enkle selskapsleker for voksne som alle tør å være med på.


Noen som har en morsomt LEK til voksne folk ;) Vi. Artikler fra forsiden. I dag hadde jeg laget til en selskapslek vi skulle hatt på 17. Det ble ikke tid til den i dag, men ingen fare - alltid godt å ha noe i bakhånd til en annen anledning.


Kanskje andre også kan ha glede av denne i et festlig lag. Den passer nok best for voksne deltagere - eller ungdom, men kan være moro for barna å se på. Jeg var på 60-årslag i oslo med Avis bilutleie nylig. Vi var da ute på en plass som het Kavringen?


Her hadde vi ulike aktiviteter. Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag. Ikke la festen bli en kjip fest, liv den opp med selskapsleker! Se vårt utvalg av selskapsleker til flere forskjellige anledninger!


KONGEN BEFALER Formål: Å følge en beskje å lytte Utstyr: En er Kongen mens de andre står foran kongen. Jeg skal ha selskap på nyttårsaften. Synes at denne kvelden skal være litt spesiell og har derfor lyst til å arrangere litt mer enn bare en middag liksom.


Er det noen som har ideer om hva man kan gjøre? Selvfølgelig er de aller fleste barnelekene også morsomme for lekende voksne. Alle synes vanligvis det er gøy å se noen tabbe seg ut, men det er vel også ofte slik at det er de aller tøffeste som er med på leken. Ta utfordringen, - skap lek og moro, og LYKKE TIL med en vellykket fest med en god sanglek, festlek bursdagslek eller selskapslek ! For år tilbake deltok jeg i en lek, som var kjempe morsom.


Selskapslek voksne

Vi møtte opp på biblioteket der vi ble delt opp i grupper. Det ble utdelt lister til hver gruppe over ting de skulle greie å samle sammen på en begrenset ti mulig det var timer. FESTLEKER FOR VOKSNE : Hoppet ! En av plankene plasseres oppå de glassene som er satt på gulvet.


Denne leken handler om å hoppe fra innbilt høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg