onsdag 22. mars 2017

Babybilstol

Babybilstol

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bilstol til barnet ditt. En god bilstol til babyen, er alfa og omega på bilturen. Barnas Hus butikk her. Vi på Jollyroom tar barnas sikkerhet på største alvor.


Babybilstol

Derfor har vi et supert utvalg av sikre, komfortable og prisbelønte babybilstol er, fra markedets beste merker. Vi gjør alle testene våre selv og tester alle produkter i den virkelige verden, slik de er ment brukt av sluttbrukeren. Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes. Beemoos sikre babybilstol for barn opp til kg!


Denne babybilstolen er komfortabel for barn helt ned i nyfødt alder også, med myk hodestøtte, pute og polstrede seler. Et både sikkert og komfortabel. Montering av babybilstol. Når det kommer til montering av babybilstolen er det meget viktig at det gjøres på riktig måte.


Babybilstol

Passasjersetet er en god plass for babybilstolen ettersom det gir god oversikt over barnet. Her finner du vårt utvalg av babybilstol er. Bilstolene er designet for bakovervendt bruk for babyer i alderen 0-måneder og 0-kg. Babybilstolen kan også brukes utenfor bilen som vippestol eller matstol. Babykrybber er den enkleste produktgruppen å forstå.


Retningslinjen for når du skal bytte bilstol er når barnet ditt kan sitte oppreist uten støtte eller senest når barnets hode er i linje med stolens høyeste punkt. Såkalte i-Size-modeller er godkjente etter den nyeste og strengeste R129-standarden for barneseter. Denne standarden skal etter hvert ta helt over for den eldre R44-standarden, men foreløpig står produsentene fritt til å bruke i-Size-standarden eller ikke. Det er disse setene som er testet. NAF har også valgt å teste bilsetepute, som flere bruker som alternativ for større barn.


Primo fra Britax Römer er utformet for foreldre som liker fleksibilitet. Primo er en babybilstol som tilbyr bekvemmeligheten av en profilert støttepute laget for mindre barn og en smart utformet solskjerm, med monteringsalternativer som passer alle typer biler. Testvinnende barneseter til bil fra Kiddy Siden tyske Kiddy utviklet verdens første barneseter til bruk i bil for femti år siden, har de fortsatt å forbedre utformingen av bilstoler for å minimere kreftene barnet utsettes for ved et uhell, og mange av løsningene har satt standarden for nye barneseter fra andre produsenter. Very Good) som er det beste test resultatet en babybilstol noen gang har oppnådd.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Simplicity fra Silver Cross er en avansert babybilstol for deg som søker det beste. Det installeres i bilen med sikkerhetsbeltet eller Simplifix ISOFIX base og kan brukes fra nyfødt opp til kg.


Simplicity har en justerbar hodestøtte og en justerbar fempunktssele som gjør at barnet sitter ekstra bekvemt og trygt. Hvordan frakter man en babybilstol med fly? Kan ikke pakke den med vogn.


Kan man ta den med til gaten og få de til å sjekke den inn der? Alle bilstoler godkjent, men testet hardere. Alle barneseter som selges til bilbruk må være godkjent etter visse krav.


Når NAF og Testfakta stiller høyere krav, finner vi store tydelige forskjeller på hvor god beskyttelse setene på det norske markedet gir for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg