tirsdag 14. mars 2017

Kinesisk stjernetegn match

Søk etter partnere lokalt i ditt område. Kinesiske stjernetegn er derfor basert på fødselsår og de gjentar seg etter kinesiske måneår. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr.


Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1.

Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. En slange er kunnskapsrik og karismatisk, en tenker, men ikke en kriger. I følge det kinesiske horoskop liker slangen stillhet og refleksjon. Du liker å lære og har på denne måten skaffet deg mye kunnskap. Visdom er det som i første rekke kjennetenger dette kinesiske tegnet.


Find dit kinesiske stjernetegn - Her kan du finde dit barns kn gennem den kinesiske kalender, finde jeres kinesiske horoskop samt lre hvad andres erfaringer er med. Partner match - hvilke stjernetegn passer bedst sammen - Krlighe stjernetegn , parforhold og partner match. Herunder kan du se listen med de bedste og værste match for de enkelte stjernetegn.

For at finde de partner match der ikke er med på listen skal du klikke bå billedet af stjernetegnet og gå til kærlighedshoroskopet. Der kan du finde samtlige partnermatch for det aktuelle stjernetegn. Enkelte stjernetegn passer bedre sammen enn andre. SIDE2): Er du på søken etter en kjæreste eller livspartner?


Det kan være vanskelig å finne den rette, men en måte å gjøre det på er å. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år. Men som vores dyr, har de ogå tolv dyr med deres egen egenskab og kendetegn.


Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn skulle lyde, at Buddha hidkaldte alle dyr på jorden, til himmelen, men kun tolv dyr kom. Vælg dit eget stjernetegn nedenfor, og se hvordan du passer sammen med hvert af de andre stjernetegn. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn , er hvert kinesisk år representert ved et dyr. Hundens år begynte i dag, 16.


NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Eller last ned dette dokumentet om alle variantene for hvert dyr.


Dokumentet finner du under menyen ”Nyttig og tips” på 7ZiNZ. Er det noen stjernetegn som ikke bør være sammen?

Men mennesker med mellomrom på fire, åtte eller år er kompatible. Rotte og drage har fire års mellomrom, og er derfor en god match. Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21.


MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Du har en meget god sans for organisering. Du effektiv i jobb, og har et godt øye for detaljer.


Det mest almindeligt kendte kinesiske Astrologi system er det, der er baseret på de dyretegn, hvor man afhængigt af fødselsåret kan være født i Grisens-, Oksens-, Hanens- år osv. Men de kinesiske dyretegn er, i sin nuværende form, ikke meget mere end ca. I henhold til den kinesiske astrologi og horoskop, kan individets skæbne bestemmes ved placeringen af de store planeter på tidspunktet for en persons fødsel sammen med solens, månens og kometernes positioner samt deres stjernetegn. Kinesisk astrologi og kinesisk filosofi er begge tæt forbundet. Derfor informasjon om stjernetegn på fødesår er veldig verdsatt.


Finn ut mer om din drømmemann,. Kjenner du hans stjernetegn vil nemlig hans horoskop avsløre alt om ham og hva slags kjæreste han kommer til å bli. Hvilken mann matcher deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg