mandag 6. mars 2017

Gratulerer med nyfødt

Dersom du er på utkikk etter et dikt som kan passe på babykortet, kan du finne mange forslag her: Dikt til nyfødt. Se også: Sitater om barn – Gave til nyfødt. Har du tips til flere tekster som kan passe til den nyfødte, må du gjerne dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden. Endelig kom dagen hvor dere fikk se hverandre og ikke bare kjenne og høre hverandre. Kos dere masse og nyt den lille og hverandre.


Endelig får dere oppleve gleden ved tåteflasker, narresmokker, søvnløse netter … og masse, masse kos! Gratulerer hjerteligst med den nyfødte! En velkomsthilsen til vidunderet, og alle gode ønsker for fremtiden. En sjarmør er født – til lykke!


Del dette innlegget. Det første møtet med et nyfødt barn, setter vakre spor i hjertet. Vi er uendelig glad i deg og veldig veldig stolte. Du farger livet vårt med de fineste fargene. Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til den Nyfødte.


Gratulerer med nyfødt

Nyfødt dikt, nyfødt baby, nyfødtbilder, nyfødt gave, nyfødt søvn. Trenger desperat e :oops: t lite dikt, eller noen fine ord å skrive på et kort til ei nyfødt jente som jeg skal sende en gave til. Vet at det er mange kreative sjeler her inne som er så flinke til å finne på sånne tekster så nå tyr jeg til dere.


Ikke gråt, år er bare begynnelsen. Alder beskytter ikke mot kjærlighet, men kjærlighet beskytter til en viss grad mot alder. En kvinnes alder har ingen betydning. Det som teller, er hvor lenge hun har vært i den alderen.


Jo eldre man blir, jo mer begynner man å likne seg selv. Tips til noe lurt å skrive i kort til nyfødt barn og foreldre? Fargerike tulipaner med Bloom designvase.


Klassisk hvit hilsen med Bloom designvase. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Dersom du ønsker en bursdagshilsen med en morsom vri, kan du se flere eksempler på denne siden: Morsomme bursdagshilsener. Dette er en selvbetjeningsløsning der innloggede abonnenter selv skal registrere hilsen gratis til avisens papirutgave.


Gratulerer med nyfødt

Et lite vidunder kom helt av seg selv. Stavanger Aftenblad har ikke mulighet til å registrere hilsen for bestiller. To øyne, to hender og føtter små, en nesetipp og en munn var det og! Ei lita jente på armen til. Som mor eller far går du en spennende og utfordrende tid i møte!


Søtt fotokort i blått med bilde av gakk-gakk til nyfødt gutt. Dobbelt kort med konvolutt. Vi gratulerer med prinsessa! Tonje Vårvik og Markus Richardsen foreldre til lille Erle Victoria.


Gratulerer med nyfødt

Verdens peneste lille jente!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg