onsdag 19. september 2018

Fotograf i bergen

Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Og har siden oppstarten blitt kåret til årets fotograf i Bergen fotograflaugs konkurranse hele ganger. Kanskje dere finner bilder fra en fantastisk fotograf som holder til et stykke unna, ikke avfei alternativet. Ta en telefon eller send en mail, det er godt mulig at vedkommende har lyst til å komme for å ta bilder av nettopp dere, selv langveisfra.


Husk at denne fotografen skal ta de beste og fineste bildene av dere som noen gang er tatt. Premiert fotograf i Bergen som tar barnebilder, nyfødtbilder, bryllupsbilder, konfirmasjonsbilder og bedriftsbilder. Vi hjelper deg bla. Er du på jakt etter fotograf i Bergen ? Fotograf Reimers Atelier.


Silje Holte har lang erfaring som portrettfotograf. Hun har studio i Sverresgate i Bergen sentrum, men fotograferer like gjerne utendørs på location eller hjemme hos dere. Jeg var år den gangen, akkurat passe naiv, uredd og uten de store forpliktelsene. Siden den gangen har jeg jobbet i over år som fotograf , de siste med studio i vakre. Konkurransedyktige priser og høyt faglig nivå.


Fotograf i bergen

Flyfoto, rammer og innramming. Ekspert på etterarbeid og retusj. Bli en bedre fotograf på fotokurs med OK foto. På fotokurs lærer du eget kamera, lys og komposisjon. Det er få deltakere og alle får personlig veiledning underveis.


Kurset går over kvelder med praktiske øvelser innendørs, i fotostudio og i Bergen sentrum. Han er født og hadde sitt virke i Bergen , men finnes det noe arkiv etter han? Jeg vet at han hadde søsken, men hadde han etterkommere?


Fotograf i bergen

Følelsen av å fange de aller. Ta nydelige tidløse bilder av de bittesmå tærne, de søte små hendene og dunet som fremdeles ligger på armene. Som fotograf tar du stort sett bilder på vegne av kunder. Du må kommunisere godt med kunden og forstå bildekommunikasjon, slik at du kan skape visuelle uttrykk som samsvarer med kundens ønsker, enten kundene er privatpersoner, media, offentlige institusjoner eller bedrifter.


Fag fotograf i Bergen. Portrett foto til web, presse, eller rett og slett gode familie portrett. Photo By Varga er et moderne fotostudio i Kong Oscarsgate i Bergen sentrum. Menu Skip to content. Gitte Boge, en dyktig fotograf fra Spirestudio i Oslo.


Fotograf i bergen

Starter utenfor Bergen våren-18. Elsker naturlige bilder. Det har gitt oss en unik kompetanse, ikke bare teknisk men også i måten å behandle mennesker, ikke minst barn som utgjør brorparten av fotograferings mengden. Vår fagkunnskap kommer deg til gode når du skal kjøpe utstyr.


Alle våre ansatte er utdannet innen fotografering eller fjernsynsproduksjon og jobber profesjonelt med dette i tillegg. Ulike bakgrunner: grå, hvit, sort, mur, patina vegger og lekre Boudoir miljø. Men er det noe tilsvarende her i Bergen ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg