torsdag 13. september 2018

Verdens tyngste dame

Det gjorde henne til verdens tyngste kvinne. Vekten er imidlertid ikke bekreftet av Guinness rekordbok, som har registrert amerikanske Pauline Potter som verdens tyngste kvinne med 2kilo. Aty veide fem kilo ved fødsel og ble raskt diagnostisert med elefantiasis, som får bein og andre lemmer til å svulme opp til ekstreme størrelser.


Verdens tyngste dame. KOSTE HVA DET KOSTE VIL: Charity vet godt at hennes ekstreme overvekt er livstruende, men hun vil gjøre alt for å gå ned nok til å oppfylle kravene for en mageoperasjon. Video originally published on dagbladet.


Mandag døde han, år. Egyptiske Tahiyya er trolig verdens tykkeste. Hvor mye Norges tyngste menneske veier, er vanskelig å finne ut.


Texas-kvinnen Mayra Rosales (34) veide 5kilo på sitt tyngste. Nå vil 33-åringen bli verdens tyngste dame , og i jakten på. Men år gammel måtte hun forlate denne beskyttede tilværelsen: Hun reiste ut og ble en attraksjon som verdens styggeste kvinne på et omreisende tivoli i USA.


En mexicansk mann som en gang var verdens tyngste da han veide 5kilo, er dø år gammel. Akbar er den tyngste babyen som noen sinne er født i Indonesia. Krabaten veide 1kilo,. Susanne Eman har vært mye omtalt i britiske medier for sin kropp. Valeria Levitina veier kilo og er antagelig verdens tynneste kvinne.


Hun begynte å slanke seg da hun ble mobbet fordi hun var tykk, og fordi hun ønsket å bli en modell. En saudiarabisk mann som veier utrolige 6kilo ble tirsdag fløyet til sykehuset i den saudiarabiske hovedstaden Riyadh med helikopter. Khalid Mohsen Shaari hadde ikke forlatt soverommet sitt på to og et halvt år, og nå er endelig tiden inne for en operasjon for å få kontroll med overvekten. Dette var verdens tyngste veiing utført offshore, og alt utstyr ble installert kun ved manuelt arbei da der ikke finnes noe kran eller løftearrangement på TCPplattforme, sier Vikra. Hun har innsett at det kan bli vanskelig å nå 4kilo-målet, men kan kanskje nøye seg med å være verdens tjukkeste dame som har født unger.


Hun veide 2kilo da datteren ble født. Navnet til det tyngste –ununoctium – betyr rett og slett en-en-åtte-ium, altså 1­­–antall protoner i atomkjernen til stoffet. På antall protoner skal nemlig et grunnstoff kjennes.


Livets byggestein – karbon – har seks. Bly – tungt som fy – har 82. Blåhval (Balaenoptera musculus) er sannsynligvis det største dyret som noensinne har levd på jorden. Blåhvalen er en bardehval som tilhører gruppen med finnhvaler.


Tungen kan veie like mye som en elefant, hjertet er så stort som en bil, og aorta (hovedpulsåre) har en diameter på ca. Hvert år kårer FHM verdens mest sexy kvinner, og denne lista har vært blant de mest populære på MSN Underholdning. Vi tar et tilbakeblikk på denne lista - klikk deg videre for å se hvem som. I juni samles fagfolk som driver med den aller tyngste godstrafikken til verdenskonferanse i Narvik. Det var nok umulig for denne T-rexen å luske stille rundt i skogen.


Verdens tyngste dame

Den tyngste noensinne. Og det betyr at denne T-rexen har verdensrekord. Ingen andre kjøttetere på land har veid så mye. I hvert fall ikke som vi vet om nå. Vis innlegg - Amasonen - Iform.


Så meget vejede den amerikanske kvinde Mayra Rosales, da hun var på sit højeste og var registreret som verdens tungeste kvinde. Grunnstoffene iridium og osmium har i mange år konkurrert om å være det tyngste stoffet på Jorden, og æren er omfordelt flere ganger. Spørsmålet kan ikke så lett besvares, for mange stoffer finnes i flere ulike krystallformer.


Mye tyder nå på at osmium i sin tetteste form er en tanke tyngre enn iridium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg