mandag 10. september 2018

Jeg er gravid hva gjør jeg nå

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå , test deg hjemme. Finn laveste nettpris her. Nå som den tanken ikke er der lenger frigjør det kanskje plass for nye bekymringer, og det kan oppleves som overraskende og kanskje skuffende.


Det er viktig å snakke sammen om disse tankene. SVAR: Hei Så fint at du skriver til ung. Når man oppdager at man er uplanlagt gravid så får man naturligvis sjokk. Da kommer alle tankene og man lurer på om dette vi.


De testene man tar for å se om man er gravid måler hvor mye HCG hormoner du har i blodet eller i urinen. Dette er forskjellig fra jente til jente og viser ansla. Hei jeg er en kvinne år.


Jeg var på byen for uker siden og hadde ubeskyttet sex med en jeg traff. Nå er det noen uker siden jeg burde hatt mensen, jeg ble veldig bekymret og skaffet en graviditetstest. Den testet positivt! Jeg går fortsatt på skole og vil gjerne fortsette, har jo planer om videre skole etter vgs også.


Fant ut i dag etter to positive CB tester at jeg er gravid. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg ikke er komfortabel med fastlegen min. Sikkert mange innlegg om dette, men i min frustrasjon finner jeg. Jeg er gravid , fant det ut idag.


Jeg er gravid hva gjør jeg nå

Men hva er veien nå ? Jeg har ett barn fra før, og da ble jeg vel un. Hvilke vitaminer trenger jeg , og bør jeg egentlig trene mens jeg er gravid ? Det oppstår mange ubesvarte spørsmål når man oppdager to røde streker på graviditetstesten. Og det er heldigvis like mange gode svar. Det er gått for mange dager siden menstruasjonen skulle ha kommet og du står og tripper på et toalett og venter på resultatet av testen. Hva kan være grunnen?


Tok en clearblue test som viste 2-som tilsier 4-5uker i følge bruksanvisningen. Så jeg har ett par spørsmål jeg lurer på. Har alltid hatt veldig ustabil mensen. Når bør jeg kontakte lege og jordmor?


Jeg er gravid hva gjør jeg nå

Fant ut for noen uker siden at jeg var gravid - absolutt ikke planlagt! Fra før har jeg to nydelige barn på og år med en annen enn han jeg bor sammen med nå. Det eldste barnet mitt har adhd og tourettes syndrom, det var vel en av grunnene til at jeg ble så betatt av han jeg bor sammen med nå.


Jeg fikk positiv graviditetstest, hva gjør jeg nå ? Er resultatet nøyaktig eller ikke? Det er helt normalt å føle seg overveldet når man tar en graviditetstest til hjemmebruk, særlig hvis resultatet viser seg å være positivt. Jeg leser at man skal ha første svangerskapskontroll rundt uke 1 så jeg tenker å ringe og bestille det hos legen om noen uker.


Jeg er gravid hva gjør jeg nå

Hvor langt på vei er jeg ? Her sitter jeg , og gravid. Ifølge en test er jeg fem uker på vei, men det som er verst, er at jeg vet ingenting. På skolen lærer vi om kondom og mensen, men ikke det man skal gjøre hvis noe går galt. Håper jeg først og fremst slipper å høre masse bullshit om hvor teit jeg har vært nå , for jeg er 1 klar over det.


Jeg kjenner i tillegg til lovverket, så dere trenger heller ikke minne meg på det. Jeg søker først og frem tips om hva vi skal gjøre. For noen måneder tilbake møtte jeg en jente s. Jeg våknet i dag og hatt fått noen dråper med litt rødt og brunt blod.


Jeg er gravid hva gjør jeg nå

Ikke mye, får rosa på papiret når jeg er på do. Om spontan og provosert abort. Hvem kan jeg ha med på fødselen? Og du kan ha med flere, om du ønsker.


Om dette er kjæresten, mamma, svigermor, bestevenninnen eller andre, spiller ingen rolle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg