onsdag 26. september 2018

Laks i folie steketid

Prøv lakseburger neste gang du fyrer opp grillen! Vi har oppskriften. Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over.


Laks i folie steketid

Ved å pakke fisken i aluminiumsfolie beholder du all kraften og fuktigheten i fiskestykket. I tillegg er det en utrolig enkel måte å tilberede fisken på. Maten lager seg praktisk talt selv!


Du slipper også å rengjøre fastbrente ildfaste former. Ovnsbaking av hel fisk: 1. Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen. Fisk i folie er et godt tips til enkel hverdagsmiddag, det er nærmest umulig å ikke få et saftig og godt resultat.


Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter. Husk å tørke av fisken med tørkepapir før den stekes. Salt laksen etter eget ønske.


Grønnsaker kan godt ligge i bunnen av formen, under laksefileten, eller sammen med fisken i folie. Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker.


Tilbered i stekeovn eller på grillen. Fisk og grønnsaker i folie er en enkel, sunn og ikke minst god måte å tilberede fisk på – som også er veldig populær blant barn. Her går ikke en eneste dråpe fiske- og grønnsakskraft til spille, og vitaminene er også inntakt. En annen hyggelig fordel er også at det blir lite oppvask!


Sv: Helstekt laks Pakk den inn i folie og legg gjerne noen sitronskiver me både inni og utenpå laksen. Annen sitrusfrukt virker også) Hakket løk kan du også bruke. Hvur lenge avhenger av hvor tykk fisken er men regn i alle fall en halv time. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før. Legg fisken i langpannen og dekk med folie.


Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på. I denne oppskriften kan du også bruke hel ørret. Legg laksen på et stort stykke aluminiumsfolie, smør innsiden med litt smør, dryss med salt og pepper og fyll med skivet løk, laurbærblad og fersk estragon. Smør utsiden også med smør.


I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Er det ikke grillsesong, så lager du enkelt pakkene i stekeovnen. Få tipsene til hvordan du tilbereder ovnsbakt SALMA.


Middagspai med laks og spinat. Pai er perfekt om du har grønnsaker du vil bruke opp, fordi det meste passer i en pai. Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på et stekebrett.


Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca. Server med det tilbehøret du ønsker. Tips: Pakkene kan også varmes på grillen. Sett stekeovnen på 2grader.


Legg et dobbelt lag med aluminiumsfolie på et stekebrett. Legghalvparten av krydderurtene oppå folien. Stilkene kan bare være på. Delsitrongresset i to, knus det litt med knivegget og legg den ene halvpartenoppå urtene. Strøover salt og pepper.


Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Dette bidrar til god kontroll på steketid og du vil få et bra resultat. Mens stekeovnen blir varm kan du forberede eventuelle råvarer som skal bakes sammen med laksen. Bruker du porsjonsstykker av laks , bør de andre råvarene være kuttet i mindre biter.


Laks i folie steketid

Raske retter med laks : Se våre oppskrifter. Vel, laksen blir riktignok saftig om man pakker den inn i folie , men den blir jo mer kokt enn stekt (og temmelig blek og kjedelig etter min mening), så om man vil ha en fin stekeskorpe er det best å steke den uten innpakning. Oppskrift på en form med grønnsaker og laks i ovn.


Lakseformen gjør seg selv i stekeovnen, mens du gjør andre ting. Dette er en gjenoppskrift som er laget for å bruke opp mest mulig av maten og unngå å kaste mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg