tirsdag 25. september 2018

Dobbel servant

Dobbel servant

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Stort utvalg servanter fra kjente merkevarer til markedsledende priser! Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Dobbel servant

Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon. Familier som investerer i en dobbelt servant har mindre stress og tidspress på morgenen.


De får oftere en god start på dagen, og kan starte de gode samtalene allerede på badet. For familien er servantskapet med dobbel servant gull verdt, fordi det gjør at flere kan gjøre seg i stand samtidig og dessuten få hver sin skuff til sine kremer og småting. Vb Mie servantskap for dbl. Skuffene har fullutdrag som gjør innholdet lett tilgjengelig, og innside i elegant grått.


U- konstruksjon med inndeling mens den nedre skuffen har et stort rom. Romslig servant i porselen inngår. Flott og prisgunstig baderomsmøbel. Fronter med hvitt matt struktur og praktisk gripelist.


Malin 100cm servantskap leveres dessverre ikke i farge kastanje. Polymarble servant , et slitesterkt og renholdsvennlig materiale med høy holdbarhet og høy motstandsdyktighet mot flekker. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Vær oppmerksom på at porselen er et leverende materiale noe som kan medføre små avvik i mål ift. Servant - kampanjeprodukter på lager. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Forma servantskap 140xdobbel.


Uansett dybde er det du som bestemmer front og farge. Avhengig av bredde og dybde har du mange forskjellige servanter å velge mellom. Velg mellom lys eik, svart eik, grå og hvit. Fire skuffer og dobbel servant er det beste hvis dere er flere samtidig på badet om morgenen. Her får alle familiemedlemmer sin egen skuff til sine ting.


Dobbel servant

Et flott bad er som en ferie. Fordyb deg inn i vårt store utvalg av porselen, badekar og baderomsmøblr. Vi skal ha en dobbel servant på vårt nye bad. Opplev nå - Duravit!


Vi er på jakt etter en dobbelservant , men sliter med å finne riktig type. Noen som har vært borti en. Dette betyr at du får en perfekt servant , i en stilig italiensk design, til den smale badet. Du får også et stykke benkeplate mellom de to servanter der du kan sette ting eller velger å ha kranene.


Hvis du vil ha en servant som passer perfekt til Porsgrund baderomsmøbler, er dette det perfekte stedet å se. Underdelen må også tåle enda litt mer fukt enn de andre møblene på badet, ettersom skapfrontene og sidekantene er ekstra utsatt for vannsøl fra servanten , spesielt hvis du har barn i huset. De fleste av våre underdeler leveres komplette med servant , skuffer eller skapdører, hyller samt opphengningsalternativer. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vi har gratis frakt og rask levering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg