tirsdag 4. september 2018

Spontanabort uke 11

Så trist og veldig likt slik jeg opplevde det. Jeg taklet egentlig alt greit og rasjonelt. Tenkte som så at det var for en grunn osv, men da det kom til selve SAen ble jeg tatt helt på senga.


For de resterende spontanabortene mellom uke 13. En spontanabort betyr et ufrivillig, spontant tap av en graviditet før 22. Tilstanden er forbundet med uprovosert vaginalblødning med eller uten smerter nederst i magen. Men alt før uke kalles spontanabort , selv om hun hadde alt av fingre og tær, og så ut som en nydelig liten dukke, så var det altså en spontanabort.


Spontanabortene kan deles inn i de tidlige, som skjer før utgangen av 12. Her er litt fakta jenter, synes det kan hjelpe litt på. Bekymringen for spontanabort følger mange gravide, og mange er redde for at de på noe vis kan skade fosteret gjennom livsstil og kosthold. Men sannheten er at så lenge du unngår røyk og alkohol og ikke er utsatt for vol skal det mye til for at du fremprovoserer en spontanabort.


Var helt forferdelig. Om kvinnen er mer enn uker gravid og har hatt en missed abortion, blir det satt i gang en ”mini-fødsel” med medikamenter. Kvinner får tilbud om smertestillende medikamenter når dette er nødvendig.


Mot slutten av uken vil fosterets tarmer trekkes inn i bukhulen samtidig som bukveggen utvikles og lukkes. Svangerskapet består av tre trimester. Det første trimester regnes fra uke 0- i svangerskapet. Det er vanskelig å vite akkurat når befruktningen fant sted og derfor regnes selve befruktningen fra den siste mens, første dag.


Og graviditet er skummelt generelt. Ved de fleste av disse abortene synes årsaken å ligge hos fosteret (for eksempel kromosomfeil), mens aborter i 2. Selv om det kan være vanskelig å tenke slik der og da, er det også viktig å huske at en spontanabort som regel skjer av en grunn. Som oftest skjer tidlige spontanaborter fordi det rett og slett ikke er liv laga. Noe kan være galt med fosteret, og da rydder naturen ganske enkelt opp på egenhån sier Nielsen.


Fosteret er nå uker gammelt. De fleste organsystemer er dannet, og det skjer ikke lenger store nydannelser i fosteret. Hjernen har stort sett samme struktur som den vil ha ved fødselen, og de ytre kjønnsorganene vil være klart synlige.


Fant en link som regner ut risiko for abort dag for dag, helt frem til uke 20. Klippan tester også bilstoler for. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt. Når du har passert uke 1 er du som regel trygg, sier hun. Hun forklarer at en spontanabort per definisjon er et svangerskap som går til grunne før fullgåtte uker av svangerskapet.


Etter uke kalles det en senabort og senere i svangerskapet kalles det en prematur fødsel, sier hun. Etter utskrapning er det normalt å ha en menstruasjonsliknende blødning eller mindre i noen dager, opptil 1-uker. Noen har også svake menstruasjonssmerter.


Etter utskraping eller ved spontanabort , er det normalt å blø som ved ein liten menstruasjon i nokre dagar, opp til veker. Min spontanabort i uke ngt - Abort - Forum - Min spontanabort i uke ngt skrevet i Abort: Jeg har et stort behov for dele historien om min SA som jeg opplevde i kveld. Jeg mista i uke og jeg hadde hatt vondt i korsryggen jevnt hele n jeg trodde det var. Tegn p spontanabort - Foreldrenett Har ikke bldd noe. Noen som har opplevd en spontanabort rundt uke 9-her?


Tok det lang tid før neste eggløsning og mensen kom? Hvor lenge blødde dere? Kom alt ut av seg selv, eller måtte dere på utskraping? Så avtok det litt for et par dager, men i dag. Uke , men dersom barnet fdes barnet s tidlig, er det.


Selv har jeg hatt en spontanabort i uke for noen r siden, og er n gravid igjen med termin 24. Hvis man har blødninger etter uke bør det gjøres en ultralyd for å få avklart situasjonen,. Jeg hadde en spontanabort i juni, var kommet til uke 6. Ble raskt gravid igjen, og hadde positiv graviditetstest i august.


På onsdag ble det på ultralyd oppdaget en missed abortion. Jeg var kommet til uke , men fosteret var kun uker. Hadde ikke hatt noen blødninger eller smerter. Desverre fikk jeg en spontanabort til min og min samboers store fortvilelse.


Jeg blødde i 3-dager før det gikk over. Ut ifra mine egne beregninger var jeg ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg