onsdag 19. september 2018

Ovnsbakt laks steketid

Vi har oppskriften. Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat. Men etter min erfaring blir ofte anbefalt tilberedningstid litt kort i forhold til slik de fleste i familien foretrekker den.


Ovnsbakt laks steketid

Derfor pleier jeg å legge på minst minutter. Grønnsaker kan godt ligge i bunnen av formen, under laksefileten, eller sammen med fisken i folie. Den andre varianten på lista er også superenkel. Ovnsbakt laks er enkelt. Du kan selvsagt bruke tørket rosmarin også.


Superkokk Bent Stiansen står for den siste varianten. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før. Legg fisken i langpannen og dekk med folie.


Få tipsene til hvordan du tilbereder ovnsbakt SALMA. Middagspai med laks og spinat. Pai er perfekt om du har grønnsaker du vil bruke opp, fordi det meste passer i en pai. Denne ovnsbakte retten er kremet, syrlig og passer bra til stekt sopp og båtpoteter.


Prøvd laks med blåmuggost? Når jeg ovnsbaker laks , pleier jeg å saltbake den. Jeg legger den på aluminiumsfolie eller bakepapir i ovnspanna, fyller med sjalottløk, sitron og fersk dill.


Mat og drikke - Kvinneguiden. En sunn og smakfull familiemiddag med laks. En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater. Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på.


I denne oppskriften kan du også bruke hel ørret. Stek den sammen med tomater og sitronskiver (viss du liker sitron på laks ) og krydre med masse grovkvernet pepper. Jeg synes den blir best når den ikke er pakket inn i folie, da får den sprø skorpe.


Nå fikk jeg kjempelyst på laks ! En lettvint og smakfull rett, som ikke tar lang tid å lage. Skal du ha selskap er dette en rett som er lett å klargjøre på forhånd. Lettvint og sunnere festmiddag som passer hele uken.


Sausen er basert på Lett Crème Fraîce og en blanding av friske urter. Fisken blir fantastisk god etter å ha hvilt i en marinade av limesaft og hvitløk før den stekes i ovnen. Bruker du porsjonsstykker av laks , bør de andre råvarene være kuttet i mindre biter.


Raske retter med laks : Se våre oppskrifter. Ferdig på minutter. På en temperatur på 1°C vil laksefiletbitene være klare etter ca. Noen foretrekker ovnsbakt laks med en rå kjerne, andre ønsker den akkurat gjennomstekt. Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter.


Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. På en enkel og økonomisk måte blir middagsrestene om til en ny, gratinert middag. Bergn litt lenger steketid dersom du bruker rå poteter. Fisk og grønnsaker i folie er en enkel, sunn og ikke minst god måte å tilberede fisk på – som også er veldig populær blant barn.


En klassisk fiskemiddag servert med en saftig agurksalat og kokte poteter. Sv: Helstekt laks Nå er vi stappmette hele gjengen her. Det smakte kjempegodt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg