mandag 10. september 2018

Karneval kostyme voksen

Her finner du kostymer til de aller minste og oppover, jenter og gutter! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. I alle farger og fasonger.


Kostymer og Tilbehør til Barn og Voksen.

Gode Priser og Lynrask Levering! Karnevalsklær - CoolStuff. Du finner blant annet hundrevis av kostymer i alle sjangre perfekt for anledninger som Halloween, karneval og temafester m. Det å være utkledd i et kostyme gir deg muligheten til å la den egentlige deg ta seg en pause. Du finner superheltkostymer, dyrekostymer, cowboy indianer og my mer. Mange barnehager og skoler feirer karneval i løpet av februar måned og vi her for å gjøre feiringen ekstra gøy.


I vårt sortiment av kostymer finner du garantert en favoritt.

Hvorfor ikke gå all in med et heldekkende kostyme – da vil ingen kjenne deg igjen! Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro. Sjekk ut våre kule kostymer og utkledning, parykker, dekorasjon og andre dingser til karneval og Halloween, Kjøp på CoolStuff!


I vår nettbutikk kan du kjøpe antrekk til alle aldre. Barn, dame og menn og selv kostymer til din hund eller kjæledyr. Her setter kun fantasien grenser for hva du kan kle deg ut som. Vi har mange andre flotte temaer. Vi får inn nye kostymer hver eneste uke.


Gigantisk utvalg barnekostymer. Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre. Eventyrlige barnekostymer til maskeradefesten Det er ikke akkurat noen hemmelighet at barna liker å kle seg ut. Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt.


Jeg skal i karneval neste uke og er på jakt etter en billig løsning til hva jeg kan være. Det er ganske skralt med penger for tiden men skal nok klare å skrape sammen litt til tilbehør om det trengs. Har dere kloke hoder der ute noen gode tips til hva jeg kan kle meg ut som, uten at jeg blir blakk?

Kle deg ut som en karakter fra Star Wars på halloween og karneval ! Vil du også kjenne Kraften? Uansett om du foretrekker du den gode siden eller den mørke siden har vi klærne for deg! Luke Skywalker, eller den mektige Yoda? I morgen er det klart for karneval , og vi gleder oss masse alle sammen!


Lua var ikke noe gøy å ha på, syntes lille mr. Alltid gode tilbud og rabatter. Legefrakk til voksne. Lang hvit legefrakk og tilhørende munnbind som festes med strikk.


Bruk teaterblod sammen med frakken og du har et skummelt kostyme til halloween. Inneholder frakk og munnbind. Kommer i størrelse Medium, Large, X-Large og XX-Large. Min lille gutt kom i barnehagen i dag uten kostyme. Han ville være sabeltann og hadde hatt og sverd men ingen kostyme.


TUSENVIS AV KOSTYMER OG PARTYTILBEHØR! Bla i varegruppe menyen under til venstre, eller benytt søkefeltet øverst og trykk ENTER! Skriv inn stikkord f. Cowboy, Abba, Disco, tall, Pirat, Toga, Strømper, Hansker, Tenner og så videre og du vil få relevante treff på det du søker etter. Velkommen til Temashop.


Vi vil gjøre det enkelt, trygt og billig å kjøpe kostymer på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg